Olyan parral ismerkedni akik szoktak bükfurdő e és Balaton berenybe járni a nudi és a textilmentes részre és akik 3 adikat keresnek hetero alapon privibe lehet irjni nyugodtan Zala Vas Somogy esetleg Veszprém és Sopron
Heteró párral ismerkednék!
Sziasztok!
Pest megyében keresem kedves pár társaságát. 38 éves sportos srác vagyok.
Pest megyében keresem kedves pár társaságát. 38 éves sportos srác vagyok.
Sziasztok 37/43 éves pár vagyunk. Csütörtök nap közbe keresünk egy masszőr pasit pasikat jó mérettel. Helyünk nincs hosszabb távra keresünk. Gödöllőn van egy motel akár ott is talizhatunk. Utazni tudunk vibered legyen
sziasztok teltebb holgyet vagy ilyen holgytagu párt kényeztetnék akik leginkabb 7végente érnének ra utazni tudok tav nem gond!!
Össze szokott megbizható férfi páros csatlakozna hölgyekhez párokhoz.Csak valos ápolt párok hölgyek.Sajnos sok itt a kamus belefutottunk pár valotlanságba.Diszkrécio ápoltság potencia adott.Utazni és fogadni is tudunk Miskolcon
Sziasztok! Kedd este, éjjel párt, nagy ágyamba fogadnék. Minden megoldás érdekel
Bp, X.ker, Örshöz közel

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

NYIREGYHAZAN PÁRT keresem. Potens igenyes pasi vagyok
Sziasztok! Holnap délelőtt, délben, napközben, 183/80, sportos, kemény farkú, 40 éves hetero pasiként ismerkednék lányokkal, parokkal, természetesen hetero alapon. Szívesen utazom, de hellyel is és akár másik hetero büntars pasival is rendelkezem
puszi T.

Ma délutánra sexpartnert keresek helyem van!!
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Én is megerősítem hogy valós pár. Én is voltam náluk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 08:57
Törölt felhasználó (4681488)

Senki ne irjonneki. Rafinált homokos fiú. 1edul van.
S bohockodik
S bohockodik
Szolnok környékén csatlakoznék párhoz!
Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Biszex párhoz csatlakoznék.
Persze
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogyis...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 13:38
Törölt felhasználó (4680597)

Valós pár!!!!
Sziasztok!
03.16-17-én délelőtt hölgyet, párt keresek, Szombathely környékén.
03.16-17-én délelőtt hölgyet, párt keresek, Szombathely környékén.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.