hello
feleség barátnő hölgy extra meglepetése lennék a két ünnep közt
irjatok rám bátran privátban
feleség barátnő hölgy extra meglepetése lennék a két ünnep közt
irjatok rám bátran privátban
Sziasztok Zala megyei novel ismerkednek extrém tag punci popsi játékokra imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján
Elhanyagolt férj házibaràt lenne párnak diszkréten. Hosszú távon. Mindkét fél örömére is ha úgy alakul.
Miskolcon ma délelőtt hozd el a párod és add kölcsön
Kecskeméten van hellyel rendelkező pasi aki megfelel az adatlapunkon leírtaknak?
Persze Lány vagy Pár is érdekelne minket..... Privát üziket várunk
Persze Lány vagy Pár is érdekelne minket..... Privát üziket várunk
Nagy intimmel pasit keresünk a feleségem örömére ! Csak az írjon aki el is jönne!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!
Sziasztok
Irjatok privát szivessen csatlakoznék hozzatok (Ez egy válasz hintalló üzenetére (2022. 12. 27. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok privát szivessen csatlakoznék hozzatok (Ez egy válasz hintalló üzenetére (2022. 12. 27. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Fiatal, értelmes és potens pasiként csatlakoznék a mai napon egy párhoz! Ha szívesen kalandoznátok ma, akkor keressetek bizalommal!
Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Szép napot mindenkinek!
Kedves párral ismerkednék,akik valóban komolyan gondolják!Valós,megbízható,alkalmazkodó és korrekt vagyok!!!!
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
ma estére fft keresünk 3madiknak
Sziasztok !
2022.12. 29.30. esti találkozóhoz nagyméretű ffi partnert keresek 40 es hölgy partneremnek hármas sexre. 18 cm től lehetőleg. 28 éves kortól 70 ig.
2022.12. 29.30. esti találkozóhoz nagyméretű ffi partnert keresek 40 es hölgy partneremnek hármas sexre. 18 cm től lehetőleg. 28 éves kortól 70 ig.
szép napot. Szívesen lennék párnál 3-ik, akár rendszeres házibarát is. Helyem van és képeim is.