Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ! Ma este 8 körül Szekszárdon párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkréten harmadiknak a hölgy örömre kényeztetésére akár az idősebb korosztályhoz is. Üzenetet privát várom.
Sziasztok! Fekete pasit keresünk!
Párral ismerkednék
Hetero vagyok de ha az a vágyatok mértékkel az is lehet
Hetero vagyok de ha az a vágyatok mértékkel az is lehet
Sziasztok!50es ápolt ,izmos pasi esetleg?
Sziasztok Bp-i hölgyet, párt keresek ma estére , lenne kedve, kedvetek ismerkedni ?
Ma estére keresünk az adatlapunk szerint pasit aki ért a masszázshoz, párosunk hölgytagja részére ! Tényleg csak aki ért a masszázshoz mert ha csak kamus vagy, akár álló farokkal is de el leszel küldve ! Csak privát üzit várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk
Sziasztok! Pàrt keresek, utazni is és fogadni is tudok.Akàr ma is. Elsösorban Bp.es környéke.
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját masszíroznám egy kiadós szex előtt . Gyöngyös és környéke ..
Holnap (05.05.) délután Pesterzsébet Dunaparton/erdőben párral, hölggyel autós kalandban benne lennék. Többes, cuckold, kukkolás.
Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,elsősorban mediterán,capuccino,sötétebb tonúsu férfiak jelentkezését várjuk, 25-45 éves korig aki kettesben vagy hármasban csatlakozna hozzánk kizálólag hetero alapon a hölgy örömére.A párosunk férfi tagja hármasban leginkább csak nézelődő szerepben lenne (cuckold) de nem kizárt a látvány hevében később beszállna.Kettesben ha a férfi tagunk nincs jelen akkor fotót és videót kérne az együttlétről,természetesen a férfi arca nélkül.Mindenkinek sikeres keresgélést és élvezetben gazdag pillanatokat kivánunk.
Sziasztok! Úgy hiszem mindennek megfelelek. Prîvátban várom válaszotok!
(Ez egy válasz szepfenekuaphrodite üzenetére (2024. 05. 04. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 04. szombat 21:59
Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,elsősorban mediterán,capuccino,sötétebb tonúsu férfiak jelentkezését várjuk, 25-45 éves korig aki kettesben vagy hármasban csatlakozna hozzánk kizálólag hetero alapon a hölgy örömére.A párosunk férfi tagja hármasban leginkább csak nézelődő szerepben lenne (cuckold) de nem kizárt a látvány hevében később beszállna.Kettesben ha a férfi tagunk nincs jelen akkor fotót és videót kérne az együttlétről,természetesen a férfi arca nélkül.Mindenkinek sikeres keresgélést és élvezetben gazdag pillanatokat kivánunk.
Sziasztok. Gödöllő környèki párok vannak?
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
40-es házaspár bi férfi taggal hasonló párt keres, ahol a hangsúly a fiús játékokon van.
Sziasztok ma estére keresünk hetero párt ahol két negyvenes pasi kényeztethetne a hölgyet. Helyünk nincs mi mennénk vagy autós találkozó. Lehetöleg Pest megyében.
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék igényes párral!
Leginkább a hármas szex vonz,de a cuckoldot is kedvelem!
Magamról pár mondat:
32 éves,igényes,jól szituált,sportos,nagy intimű (valós 22cm),tisztelet tudó srác vagyok és szeretek élvezetet okozni a hölgyeknek,számomra ez a legfontosabb a hármas szexben!
Budapesten és környékén ismerkednék igényes párral!
Leginkább a hármas szex vonz,de a cuckoldot is kedvelem!
Magamról pár mondat:
32 éves,igényes,jól szituált,sportos,nagy intimű (valós 22cm),tisztelet tudó srác vagyok és szeretek élvezetet okozni a hölgyeknek,számomra ez a legfontosabb a hármas szexben!
Badacsony környékén párhoz csatlakoznek

tarloka

inup69