Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Pécsen vagy környékén csaj vagy pár ma vagy holnap? Fogadni, utazni is tudok. Üzi privátba! !!!!
Hétfőn szabadidővel rendelkezik valaki vagy párok? Bács-csongrád-dél pest megye.
Sziasztok, nős szeretőmmel keresnénk alkalmanként nyitott pasit harmadiknak a popsim megdolgozásához. Napközben tudjuk jobbára a találkozót összehozni, hely van és ilyenkor lehetőségek szerint ami a csövön kifér

Sziasztok! Ma délután, este fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Hétfő este, v keddi napon ápolt,potens,kényeztetni tudó 30 as pasit keresünk.Helyünk van, vibered legyen különben komolytalan vagy számunkra.
Ha nincs egy vi
Hétfő este, v keddi napon ápolt,potens,kényeztetni tudó 30 as pasit keresünk.Helyünk van, vibered legyen különben komolytalan vagy számunkra.
Ha nincs egy vi
Sziasztok!
Ha nincs egy vi
Ha nincs egy vi
Hello! Mai napra keresek szexpartnert,Kecskemét és környékén. Párokhoz is szívesen becsatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hello! Ismerkedni szeretnénk pasival lehetőleg Borsod megyében keresünk! 40-es pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
csatlakoznék 3ikként párokhoz.ha megfelelek elképzeléeiteknek további ismerkedés skypon hangutson messengeren
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok! Most, ma délelőtt 183/80, kemény farkú, borotvált hetero 41 éves pasi ismerkedne lányokkal, párokkal...
Mikor és hol? Játékszabály? Kívánság?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 07:13

Törölt felhasználó (4659923)

Sziasztok ma Tiszakécske környékén ffi
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom.
Privire írjatok...azt előbb látom.
Sziasztok ma Tiszakécske környékén ffi