Jól hangzik és hajrá sok sikert .
(Ez egy válasz bigman20 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:03

Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek Borsod megyéből.
Szívesen kényeztetnèk 18 cm farokkal
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma éjszaka holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma éjszaka holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok! Csepelről vagyok 38 éves 188 cm 102 kg 19/5 intimmel
Írjatok Privatba (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 21:20
Írjatok Privatba (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 25. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4659923)

Ma estére keresünk ffit harmadiknak aki tud utazni
Ma este pár Budapesten? Helyem van
Ma estére keresünk ffit harmadiknak aki tud utazni
Nőkkel vagy párokkal ismerkednék ma este Budapesten helyem van. 33éves,sportos,ápolt,diszkrét férfi vagyok.Több infó és kép privátba.
Sziasztok.
27 eves srac csatlakozna erettebb parhoz nagy intimmel holgy oromere. Nagy cici elony, utazni tudok, Pest megye, Budapest, Komarom- Esztergom megye.
27 eves srac csatlakozna erettebb parhoz nagy intimmel holgy oromere. Nagy cici elony, utazni tudok, Pest megye, Budapest, Komarom- Esztergom megye.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznèk ma este.
Sziasztok! A mai napon szívesen találkoznák hölgyekkel,párokkal Kecskemét és környékén. Autós kalandban is benne lennék.
Sziasztok hölgyek, párok! Ma este is szívesen lennék kellemes társaság, hölgytag kényeztetésére…
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudo
Szuasztok az adatlapunk leirtakján szívesen fogadnánk ma éjjszakára pasit.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,akár hosszútávon is!
Alkalmi izgi szexpartnert keresek.
Sziasztok.potens pasi ma estere parhoz?
Autós huncudkodásra készül ma pár? Szívesen kukkolnák, ha szimpatikusnak találtok be is szállnák, de csak arra, amire ti szeretnétek! Részleteket, helyszínt beszéljük meg privátba.
Sziasztok , szivesen csatlakoznek 3. Nak parokhoz szolnok megyeben !!
Sziasztok!