Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted! Köszönöm
Ha szokott pár kijárni a Mátyásföldi repülőtérhez, akkor ott összefuthatnánk az egyik este. Feltéve persze, hogy tetszem. Nyitott vagyok sokmindenre, de heteroszexuális vagyok, amit vegyetek kérlek figyelembe.

Apolt parkent keresunk part, not, esetleg kukkolo pasit vagy tapasztalatlan sracot. Dunaszerdahely, Gyor, Komarom
Szép napot. Bp pasiként hölgyet pár keresek . Utazok de nálam is meg oldható.
Hódmezővásárhely és környékén ismerkednék párral.
Párt keresek.. Hely van Budapest... Privátban beszéljűnk.
Sziasztok szívesen találkoznák
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 20. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 20. hétfő 10:01
Törölt felhasználó (4357352)
VIP

Sziasztok.
Szép, kellemes mérettel rendelkező csokifiúra vágyunk. Helyileg Komárom. Mi 40-es igényes dohányzó valós házaspár vagyunk.
Tali:estefelé, vagy hétvégén. Helyünk van.
Szép, kellemes mérettel rendelkező csokifiúra vágyunk. Helyileg Komárom. Mi 40-es igényes dohányzó valós házaspár vagyunk.
Sziasztok.
Sziasztok mi egy valós pár vagyunk 37/43.elsosorban párt keresnénk egymás előtti szex orális parcsere. Illetve max 43 éves korig jó méretű pasit a hölgy örömére írj privatba
Sziasztok. Péntek(24) Szombat ((25) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra

Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Szép estét nektek Írtam privátban elérhetőségemmel várom vissza jelzésetek:Béla
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 17:34
Törölt felhasználó (4578452)

Ma estére partnert keresünk. Szőrtelen nagyobb farok előny
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Budapest /Zugló/
Sziasztok.
Győrben vagy környékén ismerkednék. Igényes sportos pasi vagyok. Hölgyek vagy párok üzenetét várom.
Győrben vagy környékén ismerkednék. Igényes sportos pasi vagyok. Hölgyek vagy párok üzenetét várom.

Ma estére partnert keresünk. Szőrtelen nagyobb farok előny
Sziasztok!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Sziasztok!
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Sziasztok.bi pár?Szeretek szopni .szopatni dúgni.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 20cm.
Párt keresek bi hármasra.
Ketten szopni.
Spermát lenyalni-kinyalni.
Méretem 20cm.
Párt keresek bi hármasra.

Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Párt keresek sexkapcsolatra. Mindent megtennék érte. Mindkét fél örömére is ha kell. Írj.