Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok! Győrben vagy győr környéki párt, lányt keresek, utazni tudok. 23 éves sportos srác vagyok
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok!
33 éves budapesti intelligens, igényes, kedved férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet.
33 éves budapesti intelligens, igényes, kedved férfi vagyok és olyan párok társaságát keresem akik élvezik az érzéki együttlétet.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Normális Párral ismerkednék! Igényeseg elvárt!Hosszú távra!!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok!
Hely, kocsi van!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok!
Hely, kocsi van!
Írjatok
Szép napot mindenkinek!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Üzenet módosítása
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Üzenet módosítása
szia én benne lennék írj
(Ez egy válasz zkk764 üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 16:47

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudnek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Érett nagymellű nő lenne?
sziasztok ma estére keresek 3 mas szexre párokat minden jóban benne vagyok helyem van Veszprém megyében tapolca mellet lakkom
Mezökövesdi miskolc közötti útvonalon csatlakoznék bi pasi vagyok!!! Parokhoz, bi, vagy meleg pasikhoz autóban!!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok Ráckeve környékén keresek högy vagy pár társaságát.