Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!
sziasztok! Valaki most hianyol Bpn 3ik at?!????! BARMIBE benn lennek!

Ma este Giga mérettel Vki?
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy párt keresek Csongrád megyéből.!Olyan hölgyet is keresek aki szívesen hord harisnyát,combfixet.
Sziasztok írok privátban!
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2022. 11. 09. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 09:54

Fiatal pár keres budapesti vagy környéki 30-45 közötti pasit átlagos max 16cm mérettel, a lány örömére. Masszázs, stb.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Utazni tudj
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Utazni tudj
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt keres,Szombaton délutáni és esti közös termál fürdőzéshez,szaunázáshoz,Demjén termál tó fürdőben.
Sziasztok! Hétvége folyamán ( nappal /este) páros hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném párjával vagy előtte. Utazni tudok…Heves megye és környékein …
Főleg napközbeni kalandozásra keresek budapesti nőt vagy párt. Lehetsz/lehettek kicsit perverzek, de a kölcsönös igényesség persze legyen meg. Privátban elértek, ha az adatlapom alapján tetszem.

Masszírozni tudó barátot keresünk,hàzaspàr vagyunk..Borsod megye..
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Párt keresek házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Esetleg ha bármiféle szerencse folytán irna nekem pár oly boldog ember lennék.
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!!!!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Ha gondoljátok írjátok rám privátban. (Ez egy válasz lollent üzenetére (2022. 11. 09. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondoljátok írjátok rám privátban. (Ez egy válasz lollent üzenetére (2022. 11. 09. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal pár keres budapesti vagy környéki 30-45 közötti pasit átlagos max 16cm mérettel, a lány örömére. Masszázs, stb.
Nem mára keresünk azonnal, de köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 09. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 09:55

Törölt felhasználó (4049922)

Ma megyek pestre napközben szívesen megmaszíroznám a hölgyet.
Ma megyek pestre napközben szívesen megmaszíroznám a hölgyet.
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2022. 11. 09. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)