Sziasztok! Férjem ma céges buliba megy, és én is kimenőt kaptam 16 -és 24 óra közt. Lenne itt olyan potens úr vagy urak akik esetleg szórakoztatna(nának) Szekszárdon vagy annak környékén, míg párom csatlakozik hozzánk. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Pusza Gy.
Pusza Gy.

Sziasztok!
MA ESTÉRE Budapesten belül férfit keresünk, végre van egy ksi szabadidőnk és szeretnénk kihasználni. Ha 25-43 év között vagy, intelligens, ápolt, sportos testalkatod van, intim méreted 17+ és nem vagy tiszta szőr akkor írj bátran privátban.
Bocsánat ha esetleg valakinek bántóak ezek a kritériumok nem szeretnénk senkit tárgyiasítani, de nekünk ezek a szempontok fontosak ahhoz, hohy mindenki jól érezze magát.
MA ESTÉRE Budapesten belül férfit keresünk, végre van egy ksi szabadidőnk és szeretnénk kihasználni. Ha 25-43 év között vagy, intelligens, ápolt, sportos testalkatod van, intim méreted 17+ és nem vagy tiszta szőr akkor írj bátran privátban.

Sziasztok!
Bocsánat ha esetleg valakinek bántóak ezek a kritériumok nem szeretnénk senkit tárgyiasítani, de nekünk ezek a szempontok fontosak ahhoz, hohy mindenki jól érezze magát.

sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha megdugjak a feleseget vele közösen vagy akár elötte? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma!Bp.!
Párt,hölgyet fogadnék ma!Bp.!
Vasárnap párral, hölggyel kalandoznék. Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.

Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Szia lenne kedved hozzám most vagy ma este?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2022. 12. 02. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma este!Bp.,21.kerületben!
Párt,hölgyet fogadnék ma este!Bp.,21.kerületben!
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk akik tudnanak minket fogadni az esti orakban!
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival borsodi pár. Privátban írjatok! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Ma estére , éjszakára keresek hölgyet , párt izgalmas szexre.Csendes kis lakásban tudunk találkozni Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok!
Budapest Újpesten vagyok rendszeresen. Hármas szex nagyon vonzana, akinek szimpatikus vagyok írjon. Az adatlapomon van sok infó, nem árulok zsákbamacskát.
Nem írtam még ide, de próba szerencse. Lehet olvassa, olyan pár aki nincs messze, és még esetleg elnyerem a tetszésüket (minden rajtunk áll).
Budapest Újpesten vagyok rendszeresen. Hármas szex nagyon vonzana, akinek szimpatikus vagyok írjon. Az adatlapomon van sok infó, nem árulok zsákbamacskát.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mindenkinek köszönjük aki írt, de megtaláltuk akit kerestünk....
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 11:05

Sziasztok!
Holnap pétek estére keresnénk pesten egy hetero max harmincas urat nagy potenciával, vastag mérettel, cuckold szexre......
Fogadni tudunk!
Csak privát leveleket várunk!
Holnap pétek estére keresnénk pesten egy hetero max harmincas urat nagy potenciával, vastag mérettel, cuckold szexre......
Fogadni tudunk!
Csak privát leveleket várunk!
Sziasztok,
Egy vékony hölgytagú párt keresek Budapesten vagy Pest megyében, tabumentes, diszkrét találkozásokra
Egy vékony hölgytagú párt keresek Budapesten vagy Pest megyében, tabumentes, diszkrét találkozásokra
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !