Sziasztok! Most hétvégén csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Ma este 20 óra körül XI.kerületi lakásunkon feleség kényeztetésére és hármas szexre keresnénk HETERO, nemdohányzó férfit 35 év felett. Kimondottan vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es hölgyet illetve házaspárt. További információk, fotók az adatlapomon.
hétvégi találkához keresek 40-es hölgyet illetve házaspárt. További információk, fotók az adatlapomon.
Sziasztok két 40 éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párokhoz a hölgy örömére. Van tapasztalatunk gangbang terén 17 19 cm intimmel átlagos testalkat. Irj privit
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Jó estét
A közelembe esetleg lenne igény
egy magamfajta srác ra?
A rendszeres találka érdekében nem
messze keresnék. Köszönöm
A közelembe esetleg lenne igény
egy magamfajta srác ra?
A rendszeres találka érdekében nem
messze keresnék. Köszönöm
Sziasztok! Sportos, fiatal férfiként szívesen ismerkednék párokkal Szeged és Kecskemét környékén.. nagyon szeretem a hármas felállást, és tapasztalt is vagyok benne.. Írj privátban és cseréljünk fotókat!
Igen.

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Párral huncutkodnék, ma este? Privát?
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Kedves ötvenes párral ismerkednék hosszabb távú baráti kapcsolat reményében !
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok.Miskolcon belvárosi diszkrét csendes lakásban hölgyet párokat fogadnék.Korrekt diszkrét pasi vagyok jo mérettel.Ha jó társaságot szeretnél keress meg
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben