NYIREGYHÁZI nőt , párt . Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Sziasztok !
Budapesten keresek heteró párt ! Megbízható ,valóban nagy szerszámú srác vagyok !
Budapesten keresek heteró párt ! Megbízható ,valóban nagy szerszámú srác vagyok !
Sziasztok! Igényes milfet keresnék közös játékokhoz! 21/f pest megye előnyben!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok !
párhoz csatlakoznék szívesen mindhármunk örömére!
helyem is lenne... Bp.
párhoz csatlakoznék szívesen mindhármunk örömére!
helyem is lenne... Bp.
Sziasztok!
Ma délután párral találkoznánk. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Ma délután párral találkoznánk. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Jól nyomod Rebeka nèven
(Ez egy válasz rebeka400 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 20:46

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma este,éjszaka.Ápolt pasi vagyok kitartó cerkával Helyem is van ha kell.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma este,éjszaka.Ápolt pasi vagyok kitartó cerkával Helyem is van ha kell.
HETERÓt keresnek/kerestek.
BISZEXként miért “jelentkezel” ? (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 18:20
BISZEXként miért “jelentkezel” ? (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznék 3.nak hozzátok ma este
Sziasztok! Lenne itt egy kedves hölgy/pár akihez társulhatnék a hétvégén ? Privát találkozóra nyitott vagyok
?
Budapesten van dögös, 18 és 65 közti nő, aki egy vastag hímvesszős hetero, jóképű 30-as férfit szabadban vagy lakáson szívesen leszopna ma este
Mindenkinek köszönjük a leveleket, nagyon sok jött ilyen rövid idő alatt és sikerült is megtalalnunk a mai partnerünket, ezért légyszi ne írjatok többen.....
Köszönjük mégegyszer! (Ez egy válasz Wife74 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 17:45
Köszönjük mégegyszer! (Ez egy válasz Wife74 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére keresnénk egy harmincas kitartó hetero urat milf feleségem számára cuckold jellegű szexre, normál vagy sportos testalkattal.....
Pesti lakásunkon tudunk fogadni!
Privát üzenetet várunk!
Privát üzenetet várunk!
Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznék 3.nak hozzátok ma este
(Ez egy válasz Wife74 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 17:45

Ma estére keresnénk egy harmincas kitartó hetero urat milf feleségem számára cuckold jellegű szexre, normál vagy sportos testalkattal.....
Privát üzenetet várunk!
Privát üzenetet várunk!
Sziasztok! Debreceni, független, fiatalos férfi vagyok. Van már tapasztalatom, hogy milyen egy párral ismerkedni és ha beengednek az intim életükbe, az mit jelent.
A belvárosban lakom, ahol simán tudunk találkozni.
Képeket nem kérek és nem is küldök! Egy nemiszerv nekem nem mond semmit, az archoz, alakhoz pedig szeretek személyt is társítani. Eddig is úgy sikerült ismerkedni, hogy találkoztunk egy nyilvános helyen, beszélgettünk egy kicsit, majd mindenki eldönthette, hogy lesz-e folytatás. Írjatok és fussunk össze még ma!
A belvárosban lakom, ahol simán tudunk találkozni.
Képeket nem kérek és nem is küldök! Egy nemiszerv nekem nem mond semmit, az archoz, alakhoz pedig szeretek személyt is társítani. Eddig is úgy sikerült ismerkedni, hogy találkoztunk egy nyilvános helyen, beszélgettünk egy kicsit, majd mindenki eldönthette, hogy lesz-e folytatás. Írjatok és fussunk össze még ma!
Privát üzenetet várunk!
Privát üzenetet várunk!
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
beszállnék párokhoz szimpatia fontos...irj ha aktuális ..többit videocsevegön