Budapesten és környékén keresek párt vagy hölgyet.
28/F
28/F
Sziasztok szívesen csatlakoznák
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 12. 13. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok, most valaki egy 3asba jönne?
Szintén, itt vagyok.
Én itt vagyok.
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (2022. 12. 13. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
debreceni pasit keresenek akinek lenne helye s aki tudna fogadni egy duci part 7végente egy 3asozasokra! ebyhe vi elony
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok ! 3. Keruletbe most raer fiatal hetero pasi !?
Sziasztok! 22 éves vagyok. Szexben nem kezdő de csoportban igen. Szívesen kipróbálnám ahogy a hármast is. Eddig egyszer volt rá alkalmam. Idősebb hölgyek a kedvenceim de nem tanárt keresek. Vas, Zala, Veszprém, Győr megyék. Ritkán Pest. Szép napot mindenkinek!
Lányok , párok! Péntek szombat vasárnapra keresem játszótársamat nagy élvezetekre, Pécs és környéke. Fogadni tudok de utazni is!Privátra írj!
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele közösen? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok. Mégegyszer:
Ma estére keresünk férfit/párt/hölgyet beszállónak.
Fiatalosak vagyunk (22/24), ugyhogy mi is fiatalos embereket keresünk (25-35).
Helyet tudunk biztosítani, de nem beszélgetős estére, hanem egy közös élményre.
Ha felkeltettük érdeklődésed/érdeklődésetek, irjatok bátran, csak délután tudunk válaszolni.
Nem holnapra vagy késöbbre keresünk, hanem a MAI estére.
T&D
Ma estére keresünk férfit/párt/hölgyet beszállónak.
Fiatalosak vagyunk (22/24), ugyhogy mi is fiatalos embereket keresünk (25-35).
Helyet tudunk biztosítani, de nem beszélgetős estére, hanem egy közös élményre.
Ha felkeltettük érdeklődésed/érdeklődésetek, irjatok bátran, csak délután tudunk válaszolni.
Nem holnapra vagy késöbbre keresünk, hanem a MAI estére.

T&D
Ma este párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

beszállnék párokhoz 3ikként..irj ha megfelelek elképzeléseiteknek
Hétvégére keresünk pasit Fehérvár és környékéröl! 57éves pár.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!