Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Miskolci pár a mai nap?
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt

Badacsony környékén ismerkednék
Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék

Sziasztok !
Ma délután , kora este heteró alapon Budapesten párhoz csatlakoznák !
Nagy méretű pasi vagyok ! 23 cm !
Ma délután , kora este heteró alapon Budapesten párhoz csatlakoznák !
Nagy méretű pasi vagyok ! 23 cm !
Sziasztok.Várom ma is egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszok.

Sziasztok mostani talira sexre keresem sexpartereim párok előnyben

Holnap aki fogadna Borsodban
Sziasztok!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Szia örömmel tölteném ki a párod.... merről keresgéltek?
üdv
Árpi (Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 11:11
üdv
Árpi (Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Csinos páromat baszatnám, nagyfarkú borotvált pasival,akár rendszeresen! Imádja ha egymás után dugják! Csak kizárólag fényképes adatlapra válaszolunk! Fejér,Komárom,és Pest megyéből várjuk az urak jelentkezését! Aki fénykép nélkűl próbálna irogatni,azt tiltjuk!
Jövő héten a délelőtti órákban lenne esetleg pár akihez lehetne csatlakozni nagy intim mérettel?
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk Borsodban pasival. Privátba írjatok! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Ma este párhoz csatlakoznák.
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Sziasztok 27 éves pasi vagyok .
Pest megyében bárral ismerkednék , fogadni és utazni is tudok.
Pest megyében bárral ismerkednék , fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok