Sziasztok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Sziasztok 27 éves pasi vagyok .
Pest megyében bárral ismerkednék , fogadni és utazni is tudok.
Pest megyében bárral ismerkednék , fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok! Ma várom egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok ma utazunk Nyíregyházára és vasárnapig ott leszünk! Nagy intimmel keresünk Nyíregyháza és Debrecen,pasit harmadiknak a feleségem örömére!

Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
43 éves korig keresek.
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
43 éves korig keresek.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok, Pápa és környékén keresek(ha messzebbről írsz neked kell utazni) ma (12.09) délelőttre olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni, akár kölcsönösen is! Írj ha van egy szabad órád

Törölt felhasználó (4690420)

Ma éjjel
Ma éjjel
Biszex párhoz csatlakoznék!
Privátban megbeszélhetjük a részleteket!
Privátban megbeszélhetjük a részleteket!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

sziasztok vannak-e itt olyan nyitott párok akiket szinten izgatná a spermas tele élvezett punci nyalatása? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Este , éjszaka várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Miskolci párokat várok 40 es ápolt pasi vagyok
Sziasztok
Péntek estére keresek Bp-i párt, hölgyet akár egész estés kalandra.
Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba
Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca

Én 47 éves nem független ff vagyok.181/90 Kg borotvált intim .
Benne vagyok minden finom nem durva játékokba

Gondoljátok akkor a többit privátba megbeszéljük .Üdv Laca
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.