Sziasztok
Gyomaendrőd környékén pasi most.
Gyomaendrőd környékén pasi most.
2022. október 7-10-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Sziasztok Somogyból van hirdető pár ,férfi ?Mi egy 30-as dél somogyi pár vagyunk.
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Péntek este párok esetleg?
)
(Ez egy válasz zolcsi19 üzenetére (2022. 09. 28. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 16:04

Péntek este Pesten a XIII kerületben párt kukkolnek, helyem lesz ha szükséges, beszallok ha kéritek

Budapesten
Keresek hetero párokat vagy hetero lányokat mára, az esti órákra, akik egy 30 éves kemény farkú hetero srácot szívesen fogadnának egy kis sex party vagy szimpla szopás céljából
A farkam nagy. Szabadban vagy lakáson. Vagy, akár csak kukkolnék.

Sziasztok. Debreceni párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Helló, sziasztok, 25 éves vagyok, párokhoz csatlakoznék. Vagy szingli csaj hozz!
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen találkoznátok írjatok privát üzenetet.
Ma este Szekszárdon 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz csatlakoznék hármas együttléthez a hölgy örömére kényeztetésére. Ha szívesen találkoznátok írjatok privát üzenetet.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, diszkrét, többesben tapasztalt pasi vagyok! írjatok!
Üdv: Atti
Igényes pasi vagyok. Párt keresek házibaràt lennék diszkréten. Elhanyagolt férj vagyok. Minden téren. Titkos kapcsolatra keresek párt hölgyet anyukát.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Cuckold és creampie szexet kedvelő párt fogadok otthonomban!
Sziasztok!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy beszállnék szimpátia esetén akar házi barát titulust is be töltenék
diszkréció fontos!!
Miskolc és környékbeli párokat/ holgyeket kukkolnék vagy beszállnék szimpátia esetén akar házi barát titulust is be töltenék

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.