Sziasztok !
Budapesten párhoz csatlakoznák 23 cm es mérettel !
Kizárólag heteró alapom
Budapesten párhoz csatlakoznák 23 cm es mérettel !
Kizárólag heteró alapom
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
szia kedves meg szeretnék veled ismerkedni szíves talizom is ha szimpi vagyok
Ma este pár Egerben autós kaland?Ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják szopatják a párját egy méretes szerszámmal
Sziasztok férfit vagy párt fogadnánk ma éjjszakára az afatlapunk által leirtaknak megfelelően.
Hölgyek párok Badacsony környékén?
Ma este keresek párt Nyíregyháza és környékén! Szívesen kinyalom a spermás puncidat! Enyhe bi is izgatna!
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
Sziasztok ! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére …Heves megye és környéke .
Vastag méretes normális ápolt jóképűnek tartott (bár ez relatív kinek mi az ideálja) férfiként keresek kedves nyitott párt kellemes hármas együttlétekre nem egy alkalomra! 30-év fölött,mert azt vallom a megfelelő szexuális kultúra ilyenkor alakul ki. Volt már ilyen kapcsolatom,tehát tudom mi az amit keresek. A szimpátia normális viselkedés alap és persze diszkréció,hiszen egy bizalomra épül,egy pártól,aki megtisztel azzal,hogy beenged egy harmadik felet a szexuális életébe. Képeim adatlapom van fent írjatok bátran ismerkedjünk.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Férjem ma céges buliba megy, és én is kimenőt kaptam 16 -és 24 óra közt. Lenne itt olyan potens úr vagy urak akik esetleg szórakoztatna(nának) Szekszárdon vagy annak környékén, míg párom csatlakozik hozzánk. Minden lehetőségre nyitott vagyok.
Pusza Gy.
Pusza Gy.

Sziasztok!
MA ESTÉRE Budapesten belül férfit keresünk, végre van egy ksi szabadidőnk és szeretnénk kihasználni. Ha 25-43 év között vagy, intelligens, ápolt, sportos testalkatod van, intim méreted 17+ és nem vagy tiszta szőr akkor írj bátran privátban.
Bocsánat ha esetleg valakinek bántóak ezek a kritériumok nem szeretnénk senkit tárgyiasítani, de nekünk ezek a szempontok fontosak ahhoz, hohy mindenki jól érezze magát.
MA ESTÉRE Budapesten belül férfit keresünk, végre van egy ksi szabadidőnk és szeretnénk kihasználni. Ha 25-43 év között vagy, intelligens, ápolt, sportos testalkatod van, intim méreted 17+ és nem vagy tiszta szőr akkor írj bátran privátban.

Sziasztok!
Bocsánat ha esetleg valakinek bántóak ezek a kritériumok nem szeretnénk senkit tárgyiasítani, de nekünk ezek a szempontok fontosak ahhoz, hohy mindenki jól érezze magát.

sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha megdugjak a feleseget vele közösen vagy akár elötte? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma!Bp.!
Párt,hölgyet fogadnék ma!Bp.!
Vasárnap párral, hölggyel kalandoznék. Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.

Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Szia lenne kedved hozzám most vagy ma este?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2022. 12. 02. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)