Baszni, szopni szerető, többes kényeztetést imádó, nőies, lógó cicis feleség, kevés szabadidóvel, párja jelenlétében keres kalondokat
sosem azonnalra, üzenetben

Szép napot ☀️, szombat/24/este kis létszámú bulit szervezünk/10-12-fő/A létszám még nem teljes ezért várunk huncutkodni vágyó hölgyet ,párt párokat, A helyszín diszkrét magánház,
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok holnap estére keresek párt! Alkalmaszkodó és igényeiteket figyelembe vevő férfi ként!!!! Egy kis beszélgetés ismerkedés és ha még van a szimpátia akkor több is!az adatlapomon a fotók valósak nem mással találkoztok
Szép napot. Bp pasiként pénteki napra keresek párt. Akár nálam is meg oldható ,masszázs is
Ha lenne itt nagyméretű pasi akinél stimmel minden az adatlapunkon leírtakkal akkor várjuk a jelentkezést.
Október 7.re, privát hardcore buliba keresünk szóló pasikat. Clothed man naked female buli. 10 pár, 10 pasi lesz a buliban. A párok megvannak! Az ideális jelentkező 30as, nem pocakos, normális intelligens férfi. Fotót fogunk kérni. Tudd miről szól egy ilyen este, és érj rá!
Sziasztok! Hellyel rendelkező pasit keresünk szombat estére. Aki tudna minket fogadni…. 30-50 éves korig várjuk a jelentkezést privátban. Köszi
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a pasit izgatná ha ket farok egyszerre lenne a felesege puncijaba? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Keresek Budapesten hetero párokat vagy hetero lányokat mára, az esti órákra, akik egy 30 éves kemény farkú hetero srácot szívesen fogadnának egy kis sex party céljából wink
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, pár vagy hölgy a mai napon Debrecen vagy környékén?

Potens, nem kis farkú PASIT keresek aki lejáratná a formás fiatal csajomat alaposan! Tudjon jonni! 18 minimum
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Ma napközben vagy éjszaka párhiz csatlakoznék helyem van de utazni is tudok