Üdvözlök Mindenkit!
Dec.17.-én este szívesen kényeztetnék Hölgyet esetleg párhoz csatlakoznék a Hölgy örömére Hatvanban vagy a közelében!
Dec.17.-én este szívesen kényeztetnék Hölgyet esetleg párhoz csatlakoznék a Hölgy örömére Hatvanban vagy a közelében!
Pàrként keresünk fiút szombatra,fogadni tudunk..Borsod megye..
sziasztok olyan pasi van e itt akit izgatná ha meg dugjak a feleseget? hely kellene utazni tudok
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, Bajai független pasi vagyok, jó fej páros diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Valaki?..
Miskolci kaland vágyó párt keresek ma délután. Belvárosi lakásba vár egy 40es normál alkatú pasi
Olyan párt keresek akihez csatlakozhatnák akár csak cuckold szexre is. Hellyel rendelkezem. Diszkréció alap és elvárt. 188/98 16-os mérettel rendelkezem.
Sziasztok!
Holnap pétek estére keresnénk pesten egy hetero max harmincas urat nagy potenciával, vastag mérettel, cuckold szexre......
Fogadni tudunk!
Csak privát leveleket várunk!
Holnap pétek estére keresnénk pesten egy hetero max harmincas urat nagy potenciával, vastag mérettel, cuckold szexre......
Fogadni tudunk!
Csak privát leveleket várunk!
Ma este párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Sziasztok! Ma este, éjjel keresel hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Köszönöm válaszod .

Sziasztok. Normális és Igényes Párt keresnék.. Házi barát lennék..Barátkozás és szimpátia fontos!
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk akik tudnanak minket fogadni az esti orakban!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este.bp helyem van