Sziasztok!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Párhoz csatlakoznék ma este.bp helyem van
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék, akár ma este is.
Magas, sportos pasi lennék, extrább intim mérettel..
Üdv.: B.
Párhoz csatlakoznék, akár ma este is.
Magas, sportos pasi lennék, extrább intim mérettel..

Üdv.: B.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Szép napot. Pénteken vagy Szombaton Fehérvár-Tapolca környékén?
Helló miskolci pasi várja,hogy hozd el a párod hozzá és nézd ahogy dugom szopatom.40es jó pasi kényeztetné használná a párod feleséged.
Teljesen jól látod…. Szemfényvesztés
Csak nem értem,ebben mi izgalmas?!
Sok fíliáról/fóbiáról hallottam már,de az hogy felnőtt embereket ide-oda hívni kamura,levelekre nem válaszolni,mondva csinált “hölgy” tagot kreálni,teljesen agyament.
Benny Hill show
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 29. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 29. kedd 12:10

Csak nem értem,ebben mi izgalmas?!
Sok fíliáról/fóbiáról hallottam már,de az hogy felnőtt embereket ide-oda hívni kamura,levelekre nem válaszolni,mondva csinált “hölgy” tagot kreálni,teljesen agyament.

Benny Hill show

Törölt felhasználó (4532602)

Szerintem nem voltak semelyikben sem.
Elvileg kb. 10:40-re értek be.
Most meg pár perce azt írták hogy a reptéren vannak !
A király utcaiból kb. 30 perc, a Hegedűs Gyula utcaiból kb. 40 perc az út a reptérhez.
Kilehet számolni hogy MAX. 40-50 percet "lehettek" a moziban, már ha voltak egyáltalán.

A király utcaiból kb. 30 perc, a Hegedűs Gyula utcaiból kb. 40 perc az út a reptérhez.
Kilehet számolni hogy MAX. 40-50 percet "lehettek" a moziban, már ha voltak egyáltalán.
Miskolcon várok párokat
Szerintem nem voltak semelyikben sem.
Kilehet számolni hogy MAX. 40-50 percet "lehettek" a moziban, már ha voltak egyáltalán. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 29. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 29. kedd 10:30

Kilehet számolni hogy MAX. 40-50 percet "lehettek" a moziban, már ha voltak egyáltalán. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 29. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4663184)

A szerencsésebbek ki találhatták,hogy a király utcai,vagy a Hegedűs Gyula utcaiban lesztek
Ennek “posztnak” nagyjából annyi haszna volt,mint nyugdíjas otthonban az emeletes ágy
Látom azt a 8-10 férfit,aki az egyik moziból,a másik moziba át szalad,mint a Benny Hill show-ban

Ennek “posztnak” nagyjából annyi haszna volt,mint nyugdíjas otthonban az emeletes ágy

Látom azt a 8-10 férfit,aki az egyik moziból,a másik moziba át szalad,mint a Benny Hill show-ban

A szerencsésebbek ki találhatták,hogy a király utcai,vagy a Hegedűs Gyula utcaiban lesztek
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2022. 11. 29. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szivesen találkoznak ha lehet
(Ez egy válasz Páros7786 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. És melyik moziba?
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2022. 11. 29. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Eldőlt a dolog. Kb. egy óra múlva moziban leszünk.

Hello . Írtam
(Ez egy válasz Páros7786 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma párok Gödöllőn helyem van 43 éves sportos jól tejelő kan !privi !
Sziasztok.
Fiatal pasit keresünk 3-as szexre
Fiatal pasit keresünk 3-as szexre
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Ma kora esti órákban keresem partnerem hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező (III. Kerület) 35 éves férfi vagyok. Pároknál akár mindkét fél örömére.
Üdv
Dave
Üdv
Dave