Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
sziasztok
Párosunkhoz ma délután vagy este potens pasit vagy párt keresünk...
Válaszokat fiókomba várok!
Pussz
Tia
Párosunkhoz ma délután vagy este potens pasit vagy párt keresünk...
Válaszokat fiókomba várok!
Pussz
Tia
Párokkal gabalyodnék ma. Tegyük szebbé egymás estéjét egy mesés menettel

196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok !
Jövő hét szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ápolt normális férfi vagyok erősebb mérettel,ismerkednék,és szívesen találkoznék olyan párral aki szereti,vagy kipróbálná ezt az izgalmas felállást,kérem csak olyan írjon aki komolyan gondolja,és tényleg vágyik erre. Képeim vannak fent örülnék,ha írnátok. Tisztában vagyok azzal,hogy nem mindenkinek tetszhet mindenki,szóval sértődés nincs,ha nincs a három igen. Szép napot és eredményes keresést mindenkinek.Diszkréció természetesen alap.
Sziasztok,
ma vagy szombat este fogadnék Pécsett 40-55 közötti házaspárt.
Adatlapomat is keresd fel!
ma vagy szombat este fogadnék Pécsett 40-55 közötti házaspárt.
Adatlapomat is keresd fel!
Párhoz csatlakoznék békés megyében.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Baszni, szopni szerető, többes kényeztetést imádó, nőies, lógó cicis feleség, kevés szabadidóvel, párja jelenlétében keres kalondokat
sosem azonnalra, üzenetben

Szép napot ☀️, szombat/24/este kis létszámú bulit szervezünk/10-12-fő/A létszám még nem teljes ezért várunk huncutkodni vágyó hölgyet ,párt párokat, A helyszín diszkrét magánház,
Sziasztok.24.-e Szombat estére keresek Bp-i ,hölgyet ,párt, Elhanyagolt nőt, anyukát. Valakinek felkeltettem érdeklődését privátba várom a leveleket . Nem vagyok független ,de ha időbe megbeszéljük akkor 100% a megbeszélt helyen időbe ott vagyok. Üdv Laca
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok holnap estére keresek párt! Alkalmaszkodó és igényeiteket figyelembe vevő férfi ként!!!! Egy kis beszélgetés ismerkedés és ha még van a szimpátia akkor több is!az adatlapomon a fotók valósak nem mással találkoztok
Szép napot. Bp pasiként pénteki napra keresek párt. Akár nálam is meg oldható ,masszázs is
Ha lenne itt nagyméretű pasi akinél stimmel minden az adatlapunkon leírtakkal akkor várjuk a jelentkezést.
Október 7.re, privát hardcore buliba keresünk szóló pasikat. Clothed man naked female buli. 10 pár, 10 pasi lesz a buliban. A párok megvannak! Az ideális jelentkező 30as, nem pocakos, normális intelligens férfi. Fotót fogunk kérni. Tudd miről szól egy ilyen este, és érj rá!
Sziasztok! Hellyel rendelkező pasit keresünk szombat estére. Aki tudna minket fogadni…. 30-50 éves korig várjuk a jelentkezést privátban. Köszi
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!