Csütörtök estére keresünk Székesfehérvárhoz közel, normális, beszélgetni is képes és hajlandó, átlagos vagy sportos testalkatú srácot maximum 40 éves korig párhoz harmadiknak. A kamusok legyenek szívesek kíméljenek.
Sziasztok, budapesten ma délután vagy este hölgy vagy pár ráérne? Nagymérettel, 26 éves sportos, erotikus masszázzsal is rendelkező srác vagyok, ha igen írj üzenetet!
Ha van itt XI. Kerületi vagy közeli nagyfarku bi pasi,várjuk jelentkezését!
Vagy itt, vagy email: methodmmeenn@gmail.com
Vagy itt, vagy email: methodmmeenn@gmail.com
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Ajha az értelem kibukott. Kicsi igazság van, csak most ő is lesett a büdös bunkó szintre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 18:20
Törölt felhasználó (4652339)

Kis figyelmet.
Rohadjon meg az oxxes kamus faxxopo az oldalon
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Bisexaniko a legnagyobb buzika
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
S az itteni fiuk 80%a is 1 megkereseo csajozasra. S kozbe rohadt beszari buzeransok
Kb ennyi.
Olvasd te is. Te faxxopo aki mukodteti az oldalt
S nem valogattatod ki a tetveket.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
S az itteni fiuk 80%a is 1 megkereseo csajozasra. S kozbe rohadt beszari buzeransok
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
#35753 tegnap 19:07 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Drgabor88Drgabor88 Sziasztok! 34 éves vagyok igényes, borotvált, fiatal pasi. Sopronban lakom, és magányos estéim bearanyozására keresek, hölgyeket, párokat. Hatalmas étvágyam van, a fantáziám is elég mocskos, ma estére is keresek partnereket akik ellazulhatnak nálam, illetve kölcsönösen lazìtunk. Sajnos kicsi reménnyel ìrok mert sok a kamu ember a csoportban, de én garantáltan nem vagyok az, én privátban viberen illetve whatsappon arcképes fotókat is tudok küldeni amit aktuálisan készítek el. Csalódás kizárva nálam!
XXI.keruletbe varok lanyokat parokat minden jora...
Héten kezdődő Alsóörsi fesztiválon leszünk, Pasi, pasik esetleg csatl...hozzánk a hölgy örömére...mikor, hogy és hol, ez még képlékeny....Irj..priv...és beszélünk..
Veni, vidi, vici
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 18:20

Törölt felhasználó (4652339)

Kis figyelmet.
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Kis figyelmet.
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Homi baratirkal.
Picilany0
Misbunny
Egripar25
Carla32
S kb a parok 80%a
Kb ennyi.
Izenem nektek mind:
A kurva anyatokat!!!!!
Pár akihez beszállhatnék?
Sziasztok!
Péntek este pàrokhoz csatlakoznèk,hölgy örömère.
Nyíregyháza és környéke.
Üdv,
Péntek este pàrokhoz csatlakoznèk,hölgy örömère.
Nyíregyháza és környéke.
Üdv,
Sziasztok! 25 éves budapesti srácként ismerkednék nőkkel, párokkal.
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Csütörtökön keresek párt, hölgyet egy fergeteges szexcsatára! Bp. és régiójában mobilis vagyok. Sportos, magas, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyéből! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok, ma este párt fogadnèk Budapesten a 13 kerületben izgalmas cuckold hármas szexre.
Igényes ápolt Férfi vagyok 170/78 20/5
Privátban keressetek
Igényes ápolt Férfi vagyok 170/78 20/5
Privátban keressetek

Sziasztok,
Lelle, Boglár, Fonyód, Fenyves távon keresek párt, akikhez diszkréten lehetne csatlakozni.
Ha távolabb vagytok picivel, az sem gond, jelezz és megbeszéljük.
4-ig érek rá, utazni tudok, helyem nincs, diszkréten keresek.
Köszi előre, ha írtok!
Lelle, Boglár, Fonyód, Fenyves távon keresek párt, akikhez diszkréten lehetne csatlakozni.
Ha távolabb vagytok picivel, az sem gond, jelezz és megbeszéljük.
4-ig érek rá, utazni tudok, helyem nincs, diszkréten keresek.
Köszi előre, ha írtok!
Hetero alapon párokhoz csatlakozom, helyem van, utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.