A CAPS LOCK BALRA KÖZÉPEN VAN. PRÓBÁLD KI. SOKAT SEGÍT…
Van olyan pár, ahol a holgytag csak gumizni szeretne egy jó nagy farkat ?
sziasztok most 7végén ra éro s fogadni tudod cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket izgatna ha dugas közben oralisan kényeztethetném mindkettojuket?
Mosonmagyaróvár környékén szexpartnerem keresem illetve párhoz csatlakozó lennék. Diszkréten.

Fejérben párhoz társulnék..vagy akár kukkolnék..
Sziasztok!
UPDATE!!!
aug 25 től aug 29 ig Kaposváron pihenünk.
Egyik estére vali izgalomra nyitottak lennénk.
Pár, pasi vagy hölggyel szívesen taliznánk. Olyan valaki jöhet szóba akinek van helye!!
NEM BÁRKIVEL BÁRMI ÁRON
UPDATE!!!
aug 25 től aug 29 ig Kaposváron pihenünk.
Egyik estére vali izgalomra nyitottak lennénk.
Pár, pasi vagy hölggyel szívesen taliznánk. Olyan valaki jöhet szóba akinek van helye!!
NEM BÁRKIVEL BÁRMI ÁRON
Sziasztok. Debreceni párral ismerkednék minden jóra.
Holnap este párhoz csatlakoznèk ,hölgy örömère
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok!
Budapesten és (+50km) keresek hellyel rendelkező, találkozni is merő/akaró,nagy méretet kedvelő Párt!Nem szeretek hetekig levelezni és húzni egymás idejét, lehetőleg hosszútávú "kapcsolat" lenne a cél!
Budapesten és (+50km) keresek hellyel rendelkező, találkozni is merő/akaró,nagy méretet kedvelő Párt!Nem szeretek hetekig levelezni és húzni egymás idejét, lehetőleg hosszútávú "kapcsolat" lenne a cél!
Sziasztok! Kiss farkat keres valaki?
Szia Te 45 és 60 közötti potens Férfi!
Szeptember 3. hétvégéjét Mórahalmon töltjük.
Hóditsd meg a páromat ott a helyszínen, amihez segítséget adok! Ha sikerrel jársz, már a hétvégén szex lesz..
Kölcsönös elégedettség eseten tartósan a házibarátunk lehetsz!
Privát levelet várok!
Szeptember 3. hétvégéjét Mórahalmon töltjük.
Hóditsd meg a páromat ott a helyszínen, amihez segítséget adok! Ha sikerrel jársz, már a hétvégén szex lesz..
Kölcsönös elégedettség eseten tartósan a házibarátunk lehetsz!
Privát levelet várok!
Sziasztok!
Fiatal szexhavert keresek, közös hokihoz, orálhoz, kölcsönösen.
Izgat a frottage stb csak képpel, csak dél pestről!!!
Csak délelőtt!
Koszönöm
Fiatal szexhavert keresek, közös hokihoz, orálhoz, kölcsönösen.
Izgat a frottage stb csak képpel, csak dél pestről!!!
Csak délelőtt!
Koszönöm
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Csinos 22/159/40 parommal keresunk Nagyfarku pasit HÁZIBARÁTNAK hosszútávra NYIREGYHAZA
Alsóörsön vagyunk és egy kemény méretes falura van szükségünk. Fesztiválokon ma csütörtök késő estére éjelre...bulinak vége és a páromat keményen velem együtt megdugni..bi nem akadály...csak akkor írj ha jönni is tudsz éjelre. nem kell bejönni a fesztre kiegyensúlyozott.
M3ason most este valaki?
26án estére swinger buliba, 8 pár 1 lány mellé továbbra is van még szabad helyünk 30as, normális, nem pocakos pasik részére. Info privát.
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 23. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 09:15
Törölt felhasználó (1260552)

Csütörtök estére keresünk Székesfehérvárhoz közel, normális, beszélgetni is képes és hajlandó, átlagos vagy sportos testalkatú srácot maximum 40 éves korig párhoz harmadiknak. A kamusok legyenek szívesek kíméljenek.