150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma!
Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma!
Utazni tudok!
Sziasztok! 29 eves jóképű ápolt férfi vagyok, jó mérettel
szívesen csatlakoznék párokhoz 160 km ig a távolság nem akadály

Újpest most mi 2 bi fiú 2bi lány vagyunk hely van ki csatlakozna hozzánk most
Sziasztok.normalis pasi ma estere?bp
Fiatal, sportos, intelligens, helyes, potens, és szerénytelen srácként csatlakoznék hellyel rendelkező párokhoz Budapesten és az agglomerációjában!
Jól tudok irányítani, dominálni, de alárendelt kezesbárány is tudok lenni. Én a kicsit extrém, hosszan elnyújtott, változatos élvezetek híve vagyok. Ebben keresem partnereimet!
Jól tudok irányítani, dominálni, de alárendelt kezesbárány is tudok lenni. Én a kicsit extrém, hosszan elnyújtott, változatos élvezetek híve vagyok. Ebben keresem partnereimet!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok ! /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!!!!!
Miskolc környeki párhoz csatlakoznek holnap
Sziasztok! Ma este csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok!
Badacsony környékén ismerkednék
Akad jelölj
(Ez egy válasz c74hun üzenetére (2022. 10. 28. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 14:35

Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Ma este,éjszaka párt keresek férfiként, normál 17 mérettel , nagyon igényes és ápolt, Budapest és Pest megye.
Sziasztok!
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Veszprém megyei párként pasit fogadnánk.
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
Párt keresek Zalaegerszegn akihez beszállhatnék 3. nak.
sziasztok most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!