irtunk neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 02. péntek 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 02. péntek 05:42
Törölt felhasználó (4681644)

Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sziasztok!
Esetleg ma délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, hármas szex..
Esetleg ma délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, hármas szex..
Az adatlapom elég rèszletes, fussàtok át bàtran.

Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 20:42

Törölt felhasználó (4668852)

Igen mi
Sziasztok,jó fej pároshoz csatlakoznék ha lehet rendszeresen.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
sziasztok párok dugását aláfekudve nyalássl be segitenek akár bele élvezésnél is ! hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Szia beszállhatok egy jó buliba?Itt lakom a Gyírmóti lakoparkba egyedül.33 éves kopasz 90 kg igényes borotvált Sexfüggö fiú vagyok.Viberen küldök képet....Aztán mehet bármikor bármeddig....After ...stb...Egyszer élünk...Nem fogtok csalódn
Szasztok!Hellyel rendelkező párt keresnék péntek estére Bp.-és kb 100km körzetében.Nagy előny ha hosszú távra kerestek harmadik beszállót!viber van!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, ma egész nap várom a hölgyeket és párokat csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted

Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek. Igényesség diszkréció adott és elvárt. Győr és környékén keresek. Privát üzenetben írjatok

Igényes NYIREGYHAZI 196cm sportos szolis pasi PÁRT , vagy aktiv pasit keres Ma Napkozben. Hely van
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Hétfő délelőtt nő vagy pár szexre?
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek