Ma estére keressünk férfi beszállónkat hármashoz nagyobb méretekkel!

Este a s4youban szívesen fogadjuk urak közeledését az adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok. Hölgy vagy pár társaságát keresem minden jóra. Igényes megbízható pasi vagyok. Győr és környéke.
Hello! Adatlap szerint keresünk 1pasit pár vagyunk. Borsod m. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok Móron vagy környèkèn keresek pasit pár hölgyet . Nem függetlenkèt keresek van szeretöm is akki szivesen csatlakozna bármilyen felállásba
Sziasztok Móron vagy környèkèn keresek pasit pár hölgyet . Nem függetlenkèt keresek van szeretöm is akki szivesen csatlakozna bármilyen felállásba
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Hali. Párhoz csatlakoznek pest megye felé! 21/f képek az oldalamon!
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Hetero nemdohányzó masszőrt keresünk Budapesten ma estére hölgytagunk részére ! Xi.ker. csak privát üzeneteket várunk !
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék Balmazújváros, környéke Hajdú-Bihar . Rendes kiegyensúlyozott 3as vagy amire igény van
Párokhoz csatlakoznék Balmazújváros, környéke Hajdú-Bihar . Rendes kiegyensúlyozott 3as vagy amire igény van
Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Párhoz csatlakoznék hetero alapon nagy intim mérettel.
Leginkább BP és környéke de utazni is tudok akár.
Leginkább BP és környéke de utazni is tudok akár.
Ma este vagy holnap napközben szívesen talàlkozom hölgyel, pàrokkal, társasággal, akár kisebb buliként lakàsomon is.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.