sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget?Hely kellene utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Nyíregyházán idősebb dominánsabb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok. Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről, szívesen ismerkednék párral, hosszabb távra! Helyet meg tudom oldani, de az utazás sem jelentene gondot! Maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi párt keres ma,nudis termál fürdőzéshez,szex ,cuckod.Nézd ahogy szopatom dugom a párod.
Pár házibarátja lennék diszkréten hosszu távon.helyem van.
Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Sziasztok ! Pesti vagy Pest megyei házaspárnál lennék házibarát ! Szivesen csinálom irányitva a cuckold vagy creampie szexet,vagy akár a hármas vagy többes szexet ! Ésszerű távolság nem akadály !
Sziasztok hétfő vagy kedd napközben párhoz csatlakoznék helyem van de utazni is tudok
Szia!Nagy méretű és fogadni tudó partnert keressünk 50-es korosztályból.
Hello! Budapesten Anyukák, párok hoz csatlakoznék . Üzenetet I
Írjatok
Írjatok
Sziasztok!
25 éves , értelmiségi 3 nyelven beszélő , magas , átlagos test alkat , keres lehetőséget 3as-ra.
Az átlagnál nagyobb mérettel.
Köszi
25 éves , értelmiségi 3 nyelven beszélő , magas , átlagos test alkat , keres lehetőséget 3as-ra.
Az átlagnál nagyobb mérettel.
Köszi
Ha gondoljátok.
szeretek masszírozni. Van masszázs olajom is. Ha gondoljátok írjatok
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2022. 09. 03. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 19:40

Szissztok nagy méretü ffi hölgy részére és nem hátrány ha tud maszirozni
Szissztok nagy méretü ffi hölgy részére és nem hátrány ha tud maszirozni
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Ma este vagy vasárnap délelőtt házaspár feleséget kényeztetném férjével, vagy előtte …
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
24 éves vékony testalkatú srácként keresnék párokat lányokat

24 éves vékony testalkatú srácként keresnék párokat lányokat
Pàrként,helyes fiút keresünk Barcika,Miskolc környékén..