28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem barna haj, rendezett szép fogak.
Párokat vagy lányokat keresek hétfőre (akár napközben is) vagy szerdára
Írj privit és adom az elérhetőséget
Kék szem barna haj, rendezett szép fogak.
Párokat vagy lányokat keresek hétfőre (akár napközben is) vagy szerdára
Írj privit és adom az elérhetőséget
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.

Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Ráérő pár nö autós szabadtéri kalandra?fejér
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!

Sziasztok!
Hellyel, szabadidővel rendelkező párt, lányt, fiút, férfit keresünk. Vágyaink megéléséhez.
Hellyel, szabadidővel rendelkező párt, lányt, fiút, férfit keresünk. Vágyaink megéléséhez.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
(Augusztus 10-e az szerda.)
(Ez egy válasz földönjáró üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 15:48

Augusztus 10.-én pénteken Zamárdiban kukkolhatná nagyon fiatal fiú ,vagy izmos jóképű férfi az érett szexi páromat,miközben kényeztetem.Legyél intelligens és diszkrét.
Augusztus 10.-én pénteken Zamárdiban kukkolhatná nagyon fiatal fiú ,vagy izmos jóképű férfi az érett szexi páromat,miközben kényeztetem.Legyél intelligens és diszkrét.
Szerda este csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz Szabolcs megyében.
Holnap éjszakára keresnénk egy vagy két pasit a feleség részére! Csak olyan írjon aki holnap este tud is jönni! Helyünk van.
Autós szabadtéri kalandra pár, nö?privit
Rendkívül csinos és szexi hölgy kényeztetésére férfit keresünk ma estére Budapesten, hely van.
Elvárások: ápoltság, izmos felsőtest, megnyerő, helyes arc, max 40 éves korig.
Megfelelő önkritikával várjuk az arcos fotóval történő jelentkezést a markesemese@gmail.com címre
Akinek nem válaszolunk, ott sajnos nem volt meg kellő szimpátia.
Elvárások: ápoltság, izmos felsőtest, megnyerő, helyes arc, max 40 éves korig.
Megfelelő önkritikával várjuk az arcos fotóval történő jelentkezést a markesemese@gmail.com címre
Akinek nem válaszolunk, ott sajnos nem volt meg kellő szimpátia.
Szia.Hosszú távra Párral ismerkednék!
Sziasztok! Szerda este szívesen ismerkednék párral a Sziget fesztiválon!
Sziasztok! Dél Pesti párral ismerkednék!