Sziasztok! 08.12-08.14-ig Balatonrendesen nyaralok baráti társasággal. Esti időkben szívesen találkoznék párral a közelben, akár szabadban is.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok! Szívesen benne vagyok!
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2022. 08. 09. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Szivesen csatlakoznèk hozátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 20:00
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, holnapi naptól pentekig nyiregyhazan leszunk! Es harmadiknak keresunk pasit a felesegem örömére! Nagy intim elony!

Gangbangra keresünk pasikat.4-5 pasit.
Hetero párhoz beszállnék a hölgy örömére Zala, Vas esetleg veszprém megye írj
Sziasztok ma este párt fogadnék helyem van Szentgotthárdon
Hello! Holnap este keresek bulizós párt a Szigeten

Pár autós szabadtéri kalandra?privit
Szép Napot! Budapest és környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne…

Moto
Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Olajos masszázs is, helyem is van de utazok is.
Sziasztok 28 éves normalis srac vagyok Baranya Tolna Fejer es Pest megyéből keresnék.szimpatikus párokat akárcsak beszélgetésre nudizasra
Beszallnek, labfetish/pisiszex/kenyszerfrancia kedvelő.bi temaban csak a max 14 cm oral kolcsonos! En 17 cm! Sok mindenre nyitott meg!

Szia mi egy biszex hazaspar vagyunk.szeretnenk 2 pasit magunk melle...
Sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol izgatna a ferjet ha dugas közben nyalhatnek ! Hely kellene utazni tudok!
Párokat keresek budapesti 33 éves srácként.
Kedves, intelligens, igényes embereket keresek minőségi együtt töltött időhöz.
Kedves, intelligens, igényes embereket keresek minőségi együtt töltött időhöz.
Keresgélek a főváros északi részének vonzás körzetében az adatlapomon leírtak szerint! Többit privátban!