Szombathelyen holnap örömmel csatlakoznék párhoz.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Mainap napközben szívesen fogadnek hölgyet v párt Bp en lakásomban . Szeretek masszirozni kényeztetni. Igényes 40 es férfi vagyok vastagabb mérettel. Jelentkezést privátban kérnék.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok !
Egy RANDOM tali ?
Hölgyek és párok !!!
Egy RANDOM tali ?
Hölgyek és párok !!!
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Sziasztok. 28 eves srac csatlakozna parokhoz. Utazni tudok mindenre nyitottvagyok
Szia Sziasztok .
Jön valaki Rodoszra nyaralni ?Fiúk
Jön valaki Rodoszra nyaralni ?Fiúk
Párt keresnék, havi 1-2 alkalomra
Egyetlen párt szeretnék találni
)

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Tatabányán párral ismerkednék. Helyem van.
Párral ismerkednék
Sziasztok,
Valakinek van itt tapasztalata hogy hol érdemes néger vagy félvér srácokkal ismerkedni?
Valakinek van itt tapasztalata hogy hol érdemes néger vagy félvér srácokkal ismerkedni?
Sziasztok.
Lányt,pàrt massziroznèk.
Részletekért keress bizalommal.
Képeim vannak fenn.
Lányt,pàrt massziroznèk.
Részletekért keress bizalommal.
Képeim vannak fenn.
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
A héten napközben párral tölteném egy kis szabadidőt!

Sziasztok!
A héten szívesen fogadnék párokat, Budapesten van helyem.
Fiatal, sportos, ápolt férfi vagyok és van hármasban tapasztalatom.
A héten szívesen fogadnék párokat, Budapesten van helyem.
Fiatal, sportos, ápolt férfi vagyok és van hármasban tapasztalatom.