Sziasztok ma este pârokat lányokat keresnek Bp vagy közelébe privit írjatok köszönöm
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit ma és holnap egésznap, egész éjjel. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Szép napot!Ápolt, igényes, intelligens, 191cm magas, erős testalkatú, vastag, jó mérettel megáldott, hármasban, cuckoldban tapasztalt, jóképű Férfiként keresnék PÁRT... Akikhez, autójukban, természetben, bárhol beszállhatnék a)
a Párja előtt, vagy b) a Párjával közösen kényeztetni a Hölgytagot! BÁRMILYEN megoldásra nyitott, rugalmas vagyok, Szolnok, és környéke, ma napközben, este, éjjel, ill. vasárnap akár, ha erre járnátok autóval...
a Párja előtt, vagy b) a Párjával közösen kényeztetni a Hölgytagot! BÁRMILYEN megoldásra nyitott, rugalmas vagyok, Szolnok, és környéke, ma napközben, este, éjjel, ill. vasárnap akár, ha erre járnátok autóval...
Sziasztok!
A napokban a Balaton déli partján keresünk kalandokat.
Lányok, párok, fiúk írjatok!
Nem baj, ha van helyed!
A napokban a Balaton déli partján keresünk kalandokat.
Lányok, párok, fiúk írjatok!
Nem baj, ha van helyed!

Békés -megye van itt valaki
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!Esténként, éjszakánként várom a hölgyeket, és a párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
sziasztok cuckkoldra nyitott párral ismerkednék hol a férjet izgatná ha dugas kozben orálisan kényeztethetnék...
Pàrként keresünk fiatal fiút Miskolc környékén
Budapesten ,nőt , asszonyt , csajt , elhanyagolt feleséget karban tartanék ! Párok is jelentkezhetnek,ahol a cuckold és a creampie szex az élvezet ! Helyem van Kőbányán klimatizált lakásban ! Jó farkú,kitartó pasi vagyok !
Sziasztok
Vonzó pár ismeretségét keresem
Vonzó pár ismeretségét keresem
Fejerböl pár?
Vas és Zala megyében
Extra vastag farkú pasit keresünk akár hosszabb távra házibarátnak is 40-50 es korosztályból aki helyet is tud biztosítani
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Gödöllö-Gyöngyös -Eger vonalon heteró párral ismerkednék.
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.