Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Orosháza ès környèkèn keresek párt,lányt,esetleg korombeli vagy fiatalabb srácot. smile Sok minden èrdekel,írj ès megbeszèljük
Szombat este Tatabánya kórnyékén párral v. Pasival ismerkednénk.
57 éves pár.
57 éves pár.
Ma szívesen làtok vendègül pàrokat, hölgyeket lakàsomon többes lazulós délutàn/ est eltöltèsère.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok olyan pasi van-e itt akit szinten izgatná ha ketten lennénk egyszerre a felesege puncijába! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová...
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová...
Kecskeméten fogadnék...
Párt fogadnék 27 éves pasi
Sziasztok 30 éves pasi vagyok, Sárvár környékén szívesen talakoznék párral vagy hölggyel, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, imádok nyalni jó hosszan finoman ☺️
Képet privibe küldök
Képet privibe küldök

Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Párt,hölgyet meglátogatnék ma napközben.VII ker. ben.
Szép napot mindenkinek!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Szívesen kényeztetnék hölgyet, pár csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm smile
Sziasztok! Kedden délelőttre várnák egy szimpatikus párt, vagy hölgyet házi welnesre, szauna, yakuzzi, szexre.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Írj privátban.
Írj privátban.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pár bp ma este?
Sziasztok
Ma estére keresek 3 as gabajodásra lányt-párt .A vacsorát én állom Balatonkenesén
András
Ma estére keresek 3 as gabajodásra lányt-párt .A vacsorát én állom Balatonkenesén
András