Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sportos alkatú, potens pesti srácként (kitöltött, rèszletes adatlappal) ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon
Párral szeretnék találkozni. Bp.
Sziasztok! Ismét megpróbálnánk… Pasit keresünk szerda estére, aki hellyel rendelkezik.25-45 éves korig hetero alapon
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kaposvár-Dombóvár-Balaton között lánnyal, nővel ismerkednék.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Sziasztok engem érdekelne
(Ez egy válasz Palomínó01 üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 11:54

Sziasztok szombat délutánra keresünk fiatalos normális férfit! Egyenlőre csak az a terv hogy ő csak nézne minket!
Sziasztok szombat délutánra keresünk fiatalos normális férfit! Egyenlőre csak az a terv hogy ő csak nézne minket!
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok
Sziasztok! Jóképű, sportos srác vagyok.
Egy kedves normális ápolt párt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne.
Egy kedves normális ápolt párt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne.
Sziasztok èn egy pápai àpolt sportos srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik tartós diszkrét szex kapcsit keresek lányok párok leveleit vàrom előre is köszönöm szépen!
Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam! Ma késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!
Sziasztok!Magas sportos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma esti,közös nudis termál fürdőzés ,szex,cuckold.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok. Szívesen társulnék.
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 11. vasárnap 17:43

Szia!Párosunk női tagjának örömére keressünk szimpatikus partnert , 50-es korosztályból.
Sziasztok! Holnap délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Sziasztok! Szerda estére keresünk egy pasit aki tud minket fogadni, hetero alapon. Budapest és környékén…
Reménykedve…..
Reménykedve…..
Sziasztok! Párt keresek. Lehetőleg Kecskemét környékén. Biszex dolgokban is benne vagyok, de nem elvárás.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.