Sziasztok nagyon szivesen meg ismernèlek beneteket
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Kettővel kevesebb fölösleges hozzászólás.
(Ez egy válasz paradiso üzenetére (2022. 07. 20. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lenne, ha a topic címének megfelelőek írnának ide?
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 10:55

Ma Budapesten pár vagy szóló férfi? Hely ok, de szabadban is szívesen csinálom.
Ma Budapesten pár vagy szóló férfi? Hely ok, de szabadban is szívesen csinálom.
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Sziasztok!
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
[#
Sziasztok Szabolcs Hajdu Borsod valaki
Sziasztok. Heves megyében ismerkednék intelligens párral.

Sziasztok! Budapesten és kb 30 km-es körzetében szívesen csatlakoznék párokhoz közös örömszerzés céljából. Elértek itt vagy emailen: szenvedelyesen94@gmail.com
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
50 feletti csinos, igényes, nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgyet keresek rendszeres találkozásokra! Csak igényes hölgyek jelentekezését várom privátban!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok, privátban?
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szèp napot mindenkinek párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre vastagab intimel rendelkezem akit érd privátba
32 éves kedves, intelligens srác vagyok.
Igényes pár társaságát keresem.
Igényes pár társaságát keresem.
Csütörtök napközben valaki beszállna párhoz? 40 felett ne irjatok, köszi !
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.De azt is lehet, hogy csak nézlek benneteket.
Sziasztok.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.
Ma dun 14 óra körül a Szépvölgyire jönne ki kedves hölgy anyuka v pár? Tudok ott jó helyet Kenyeztetnem a holgyet v kukkolnam. Privátba kérnek választ.