Pasit keresünk ma estére
Hétvégén Hévízen és környékén vagyunk
Szívesen ismerkednénk.......is
Szívesen ismerkednénk.......is
Sziasztok!Egész hétvégén várom a hölgyeket és párokat közös kényeztetésre csendes lakásomra Gödöllőn.Várom üzeneted!
hello szabad a hétvégém ha valami extrára különlegesre vágysz hölgy vagy pár (hetero alapon) jelentkezését várom
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 16. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 00:23
Törölt felhasználó (4660736)

Esetleg valaki még ébren?
Én is
Én
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 16. szombat 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 00:23

Engem érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 22:19

Valaki extra mérettel egy mai Zuglói buli?
Valaki extra mérettel egy mai Zuglói buli?
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Hármast kedvelő párral keresek olyan kapcsolatot, ahol szexualitásé, az élvezeté és a békésen, vidáman eltöltött pillanatoké a főszerep, elvárások, összeveszések és féltékenykedés nélkül..
Sziasztok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 15. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 15. péntek 08:09

Törölt felhasználó (3773572)

Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag férfit (férfiakat) keresünk ma estére a párom részére. (Szolnok- Békés- megyékből)
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Sziasztok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!Egész hétvégén várom a hölgyeket és párokat közös kényeztetésre csendes lakásomra Gödöllőn.Várom üzeneted!
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.
Sziasztok ! A mai estére keresem azt a hölgyet vagy part aki szívesen látogatna meg igényes otthonokban és töltenek el együtt pár kellemes órát !
Sziasztok!
Ápolt,igényes hölgy, illetve pár társaságát keresném.
Potens,nyalás centrikus volnék.
Van némi tapasztalatom a hármas felállásban, de nem vagyok profi.
Cuckold,kukkolás is érdekes lehet számomra,vagy csak nyalás.
Diszkréció, higiéniai részemről adott.
Nem mindenkivel és nem minden áron.
Természetesen reggelig vagy tobább is ráérek
Üdv!
Gyuri
Ápolt,igényes hölgy, illetve pár társaságát keresném.
Potens,nyalás centrikus volnék.
Van némi tapasztalatom a hármas felállásban, de nem vagyok profi.
Cuckold,kukkolás is érdekes lehet számomra,vagy csak nyalás.
Diszkréció, higiéniai részemről adott.
Nem mindenkivel és nem minden áron.
Természetesen reggelig vagy tobább is ráérek

Üdv!
Gyuri