Péntek estére van 1 fiu jelentkezö? 2en lenni 1 lànnyal.
25éves. Ügyes. Joo.
Kritérium: hetero fiu. 15-17cm legyen..
S bp.en a tali. Privatba irhattok.
Pàr is irhat. De ott làny max kora 40.
25éves. Ügyes. Joo.
Kritérium: hetero fiu. 15-17cm legyen..
S bp.en a tali. Privatba irhattok.
Pàr is irhat. De ott làny max kora 40.
Bafacsony környékén ismerkednék
Sziasztok.
Július 16-17-18 Fonyód - Siófokon útvonalon leszek.
Szívesen csatlakoznèk párokhoz a hölgy örömère, illetve szóló hölgyet is kényeztetnék. Kor és az alkat nem számít
Július 16-17-18 Fonyód - Siófokon útvonalon leszek.
Szívesen csatlakoznèk párokhoz a hölgy örömère, illetve szóló hölgyet is kényeztetnék. Kor és az alkat nem számít
Sziasztok. Mindkét részről bi párral ismerkednék Hajdú-Bihar megyében mindenki örömére.
Sziasztok
Van itt békés megyei pasi vagy pár
Van itt békés megyei pasi vagy pár
Holnap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnak bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok ma este ffi nagy meretel minimum 18 cm
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék, utazás részemről nem probléma.
Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a felesegem örömére! Utazni tudunk!

Hello! Pár vagyunk és pasit keresünk ha létezik itt olyan közelben.Csak az írjon nekünk aki szeretne velünk talizni majd! Fotó legyen!
Szép napot. Ma valakik? Akár nálam is.
Sziasztok!,
Párhoz csatlakoznék, helyem nincs ,szivesen meglátogatlak.
Találkozó mindenképp és. ...
Párhoz csatlakoznék, helyem nincs ,szivesen meglátogatlak.
Találkozó mindenképp és. ...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párral ismerkednek Komárom környékén havi egy két alkalommal mennék
Sziasztok
Extra igényes, és komoly párokat keresek.
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő keresetteknek komoly üzenetet szívesen .
Üdvözlettel
Ralff
E héten Egerben vagyok konferencián, ha az adatlapom megfelelő keresetteknek komoly üzenetet szívesen .
Üdvözlettel
Ralff

Sziasztok,
Üdvözlettel
Ralff
Üdvözlettel
Ralff
36-46 éves igényes,hetero pár szerdára az esti órákban keres férfit hármas- cuckold szexre.
Olyan férfit aki találkozni is mer.
Észak Pest,Dunakeszi,Vác. térségében.
Előny ha van helyed.
Olyan férfit aki találkozni is mer.
Észak Pest,Dunakeszi,Vác. térségében.
Előny ha van helyed.