Sziasztok! XXX éves nem független férfi keres hölgyet illetve párt kevéske szabad idő tartalmas eltöltésére. Magamra és környezetemre igényes vagyok. 182 magas 90 kg normál/sportos testalkatú
Hetero jó adottságú hapsit keresünk péntek estére.
Most rá erő pár vagy nő Újpesten?
Házaspár keres max 175 magas ,nem sportos , kezdő 45-55 évesig férfit.Profik kíméljenek.Csak 2.kerület és környéke.Hétvégi ráérés is fontos.Köszönjük!
Sziasztok! Fiatal átlagos srác keresi párok társaságát, enyhe bi beállítottsággal.
Ápolt,normális,kedves,jóképű férfi férfi vastag,méretes intímmel,(tudom nem ez a lényeg) ápolt,kultúrált,hölgyet,párt keres kellemes együttlétekre,szexre,barátságra nem egy alkalomra!!! Ha az adatlapom,és a fotóim tetszenek,írjatok,kölcsönös tisztelet,diszkréció alap! Találjunk egymásra!
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Ffi
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok vannak-e itt olyan párok akiket izgatna a két farok egy punciban dolog?. Hely kellene utazni tudok!
Újpesten valaki mármint nőnemü finomságok

Maször nagyob méretel a hőlgy öröméreMma este
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok . Párosunk férfi tagjaként keresek szimpatikus párt vagy hölgyet . 40- es ápolt és diszkrét férfi vagyok. Ha teljesen kezdők az lenne a legjobb , ilyen téren én is az vagyok
Sziasztok!
Hölgyet keresünk 3as játékhoz
33 / 57 férfiak
BP-Szolnok
Hölgyet keresünk 3as játékhoz

BP-Szolnok
Szép napot. Pénteken hölgy vagy párt keresek . Bp pasi vagyok ,akár nálam de utazni is tudok .
Sziasztok.Párt,hölgyet keresek Pápa, Ajka, Veszprém környékén.Utazni tudok.
Sziasztok! Ma estere keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere!
Sziasztok! Fiatal nyitott 24 éves srác ismerkedne párokkal