Sziasztok. Párt,hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok !! Hát ha lehet én jelentkeznek
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 09. 06. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pest megyében párhoz csatlakoznék utazni tudok 40 es sportos jól tejelő hetero férfi privi
Sziasztok,
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
érett házaspárt fogadnék a héten. Helyem van. Privátban tudunk elérhetőséget cserélni, ha komolyan gondoljátok.
Sziasztok! XXX éves nem független férfi keres hölgyet illetve párt kevéske szabad idő tartalmas eltöltésére. Magamra és környezetemre igényes vagyok. 182 magas 90 kg normál/sportos testalkatú
Hetero jó adottságú hapsit keresünk péntek estére.
Most rá erő pár vagy nő Újpesten?
Házaspár keres max 175 magas ,nem sportos , kezdő 45-55 évesig férfit.Profik kíméljenek.Csak 2.kerület és környéke.Hétvégi ráérés is fontos.Köszönjük!
Sziasztok! Fiatal átlagos srác keresi párok társaságát, enyhe bi beállítottsággal.
Ápolt,normális,kedves,jóképű férfi férfi vastag,méretes intímmel,(tudom nem ez a lényeg) ápolt,kultúrált,hölgyet,párt keres kellemes együttlétekre,szexre,barátságra nem egy alkalomra!!! Ha az adatlapom,és a fotóim tetszenek,írjatok,kölcsönös tisztelet,diszkréció alap! Találjunk egymásra!
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Ffi
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok vannak-e itt olyan párok akiket izgatna a két farok egy punciban dolog?. Hely kellene utazni tudok!
Újpesten valaki mármint nőnemü finomságok

Maször nagyob méretel a hőlgy öröméreMma este
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok . Párosunk férfi tagjaként keresek szimpatikus párt vagy hölgyet . 40- es ápolt és diszkrét férfi vagyok. Ha teljesen kezdők az lenne a legjobb , ilyen téren én is az vagyok