sziasztok
szívesen kalandoznék párral vagy hölgyet keresek szeretőnek igényes diplomás régebb ota itt élő jól szituált sportos méretes fekete pasi vagyok találkahellyel
szívesen kalandoznék párral vagy hölgyet keresek szeretőnek igényes diplomás régebb ota itt élő jól szituált sportos méretes fekete pasi vagyok találkahellyel
Sziasztok,
Ma estére keresek párokat az adatlapom szerint utazni és fogadni is tudok távolság ésszerű kereteken belül nem jelent problémát. Jó hétvégét mindenkinek
Ma estére keresek párokat az adatlapom szerint utazni és fogadni is tudok távolság ésszerű kereteken belül nem jelent problémát. Jó hétvégét mindenkinek

Sziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok .
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Sziasztok! Nemrég elvált, de többesben már tapasztalt 30 éves pasiként ismerkednék leginkább párokkal.
Sziasztok!!Párral ismerkednék!!Kedves házibarátjuk lennék!!!
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznék cuckold kedvelő párral!
Üdv Mindenkinek! Ma vagy holnap este szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére! Elhajlási engedélyem van! Kamusok kimeljenek
Kimondottan vastag,max 17 centivel rendelkező pasit keresnénk, hosszú távra,a hölgy örömére.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok párok.
28 éves úrként ismerkednék párral vagy kisebb létszámú bulit is szóba jöhet..
Budapest , Pest megye.
Privátban szívesen adok telefonszámot
28 éves úrként ismerkednék párral vagy kisebb létszámú bulit is szóba jöhet..
Budapest , Pest megye.
Privátban szívesen adok telefonszámot
Valakik? 2-3-4 fő?
Sziasztok!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Kukkolás is érdekel! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Zoli
Sziasztok!
Pécs környékén fogadnánk egy csinos hölgyet, vagy egy izmos pasit.
Sziasztok.De sajnálom hogy nem Pécs környéken lakók
nagyon csinos a pár hölgy tagja! Sok sikert kívánok remélem megtaláljatok a megfelelő partnert!
(Ez egy válasz Rovinj2024 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 19:55

Sziasztok!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 05:31

Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel csak olxan irjon aki komolyan is gondolja
Szimpátia alapon ismerkednénk pasival az adatlapunk szerint