Párt keresnék, havi 1-2 alkalomra
Egyetlen párt szeretnék találni
)

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Tatabányán párral ismerkednék. Helyem van.
Párral ismerkednék
Sziasztok,
Valakinek van itt tapasztalata hogy hol érdemes néger vagy félvér srácokkal ismerkedni?
Valakinek van itt tapasztalata hogy hol érdemes néger vagy félvér srácokkal ismerkedni?
Sziasztok.
Lányt,pàrt massziroznèk.
Részletekért keress bizalommal.
Képeim vannak fenn.
Lányt,pàrt massziroznèk.
Részletekért keress bizalommal.
Képeim vannak fenn.
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
A héten napközben párral tölteném egy kis szabadidőt!

Sziasztok!
A héten szívesen fogadnék párokat, Budapesten van helyem.
Fiatal, sportos, ápolt férfi vagyok és van hármasban tapasztalatom.
A héten szívesen fogadnék párokat, Budapesten van helyem.
Fiatal, sportos, ápolt férfi vagyok és van hármasban tapasztalatom.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék aki fiút keresne, 45 éves vagyok barna haj szem 170 65kg
Sziasztok 27 éves vagyok Párt fogatnák
Ma vagy holnapi nap napközben szívesen fogadnek hölgyet v párt Bp en lakásomban . Szeretek masszirozni kényeztetni. Igényes 40 és férfi vagyok vastagabb mérettel. Jelentkezést privátban kérnék.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van. Vibert privátban adok. Adatlapom is keresd fel!
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van. Vibert privátban adok. Adatlapom is keresd fel!
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Párt keresek délutáni légyotra.Budapesten.
Helló, ma este lenne pár v hölgy Szolnok-Jászberény vonalon? Igényes,kitartó pasi
Sziasztok! Meddig vagytok Berekben?
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)