Üres adatlappal , fotó nélkül , nem a keresésnek megfelelően jelentkezökkel minek fussunk felesleges köröket?
Csak anyit várunk el az adatlapon mint a mienken van. (Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:31
Csak anyit várunk el az adatlapon mint a mienken van. (Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

aranyosak vagytok nagyon.ti ugy kerestek h meg sosem reagaltatok
mond ennek mi ertelme?

De, válaszolnak... Az is benne van hogy nem vagy szimpatikus...
(Ez egy válasz szenvedely40 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:31

mond ennek mi ertelme?

Sziasztok
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:25

Pasit harmadiknak. A környékünkről keresünk 40-50 év közötti pasit. Nem azonnalra és szimpátia alapján döntünk.csak esti éjszakai órákban érünk rá.
Viki és András
Viki és András
mond ennek mi ertelme?
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:25

Pasit harmadiknak. A környékünkről keresünk 40-50 év közötti pasit. Nem azonnalra és szimpátia alapján döntünk.csak esti éjszakai órákban érünk rá.
Viki és András
Viki és András
Viki és András
Viki és András
Kméten napközbeni találkozóra szexszelni vágyókhoz csatlakoznék,esetleg bi is lehet én aktív vagyok 50-es pasi
Sziasztok! NY-i medencében szinte bármelyik kikötőben csatlakozhattok, ha aktuális írjatok és egyeztetünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 09:41
Törölt felhasználó (4676642)

Balatonberény-Keszthely vagy környékén keresünk olyan fiút aki elvinne egy fiatal és igényes házaspárt alkalmanként 1-2 órás vitorlás túrákra
Kimondottan fontos szempont,hogy semmiképp ne légy 50-nél idősebb, túlsúlyos, pocakos (még kis pocak sem!), szakállas vagy bajszos! Fizetés természetben a nyílt vízen, intelligencia, higénia, ápolt igényesség adott és elvárt minden esetben!

Este Szépvölgyin párok???
Badacsony környékén ismerkednék
Balatonberény-Keszthely vagy környékén keresünk olyan fiút aki elvinne egy fiatal és igényes házaspárt alkalmanként 1-2 órás vitorlás túrákra
Kimondottan fontos szempont,hogy semmiképp ne légy 50-nél idősebb, túlsúlyos, pocakos (még kis pocak sem!), szakállas vagy bajszos! Fizetés természetben a nyílt vízen, intelligencia, higénia, ápolt igényesség adott és elvárt minden esetben!

Sziasztok.Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Sziasztok
Rodoszra jön valaki nyaralni?
Rodoszra jön valaki nyaralni?
Sziasztok. Heves megyei vagyok ismerkednék.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Július 30-31. Debrecenben tartózkodom. Hölgyet vagy párt keresnék pár kellemes óra eltöltésére.
Sziasztok, van ma estére olyan a ki el is mer jönni? Potens pasit vagy párt keresünk.
Sziasztok,
Ma később este keresem budapesi partnereimet.
Ésszerű határokon belül bármiben benne vagyok.
Ma később este keresem budapesi partnereimet.
Ésszerű határokon belül bármiben benne vagyok.
Mai nap masszíroznék párokat vagy külön férfiakat is, vagy amit szeretnétek. Természetesen anyagiak ki zárva, Kecskeméten helyem van!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.