Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Estére keresünk fiú beszállót. Előny egyenes és szép méret. Üdv hetero pár
Estére keresünk fiú beszállót. Előny egyenes és szép méret. Üdv hetero pár
Sziasztok
Gödöllőn és környéken asszonyok lányok párok ?
sziasztok most 7 végén ráéro nyitott párok vannak-e itt ahol a férjet izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudok!
Jövő hét végére keresnék egy párt,akihez csatlakozhatnék. 34 éves,178 cm 85 kg,normális,borotvált pasi vagyok.
Aszód,Hatvan,Gödöllő és környéke.
Aszód,Hatvan,Gödöllő és környéke.
Szasztok!Hellyel rendelkező párt keresnék ma estére Bp.-és kb 100km körzetében.Nagy előny ha hosszú távra kerestek harmadik beszállót!viber van!
Sziasztok!A párommal szeretnènk új dolgokat kipròbálni.Esetleg…?
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat este Tatabánya kórnyékén párral v. Pasival ismerkednénk.
57 éves pár.
57 éves pár.
Átlagos alkatú, intelligens, kedves pasiként keresek hölgyet vagy párt közös örömökre.
Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc vonzásterületén.
Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc vonzásterületén.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma esti randira pár ? Utazni tudok, telszámom van
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén
Párokhoz csatlakoznék minden jóra!
Sziasztok.vekony nagyfarku fiut keresunk ma estere?
Kar hogy dolgozom:-(
DE jövő héten üres a kégli (Ez egy válasz drody üzenetére (2022. 09. 02. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
DE jövő héten üres a kégli (Ez egy válasz drody üzenetére (2022. 09. 02. péntek 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kar hogy dolgozom:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 02. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 02. péntek 08:29
Törölt felhasználó (4651718)

Sziasztok. Holnap, szombat este Ballószög. Párt, lányt, pasit keresünk kozos élményekre. Privát üzenetet kérnénk : - )
Hello!!
szabad a hétvégém párral hetero alapon (cuckold) vagy hölggyel ismerkednék
írj rám privátban bátran!
szabad a hétvégém párral hetero alapon (cuckold) vagy hölggyel ismerkednék
írj rám privátban bátran!
Sziasztok. Holnap, szombat este Ballószög. Párt, lányt, pasit keresünk kozos élményekre. Privát üzenetet kérnénk : - )