Fejérmegyében Dunaújváros környékén szívesen csatlakoznák a hölgy örömére
18/ 6 kitartó mérettel
18/ 6 kitartó mérettel
Sziasztok! Szabolcsi akár kezdő Házaspár? Aki komolyan akar egy ilyen kapcsolatot nem csak beszél rolla meg akarja valósítani? Itt vagyok írhattok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Siófok környékén keresek estére párt, hölgyet! Igényes jó megjelenésű nyitott pasi vagyok! Vastag intimmel!

Siófok környékén keresek estére párt, hölgyet! Igényes jó megjelenésű nyitott pasi vagyok! Vastag intimmel!

Sárvár és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok! Holnap délután Gödöllőn párhoz csatlakoznék harmadiknak. Privátban írj vagy írjatok és megbeszéljük a talit.
Én szívesen lennék a fiú szerepbe ha az is megfelel
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (ma 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma estefelé kalandoznék nővel vagy párral pest és vonzáskörzetében. Ha valakinek/valakiknek érdekes lehetek privát üzenetben beszéljünk.

Két férfi csinos sub nöt keres.
sziasztok! izgatna apa-fia szex! apuka megdugatna a fiával, majd jönne Ő.
35 éves pasi párokhoz csatlakozna, akár extrém dolgokhoz is, bármelyik fél örömére... Bp
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Nagy méretet kedvelő igényes lányt, párt keresnék kellemes időtöltésre. Hely adott a részemről, de utazni is tudok.

Sziasztok
Enyhén domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is...
Enyhén domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is...
Ma esti Etyek Calling partira keresünk sportos, jól méretezett srácot/srácokat, akik tánc közben ellenőriznék, hogy Milf párom a szoknya alatt vajon visel-e bugyit? Amíg nem érkezik az érdeklődő, addig izgatom én, hogy biztos elég nedves legyen…
Ha tetszik és megfelelsz a keresési feltételeknek, akkor írd meg, hogyan csinálnád! Az alkalmas jelentkezőket privátban várjuk.
Ha tetszik és megfelelsz a keresési feltételeknek, akkor írd meg, hogyan csinálnád! Az alkalmas jelentkezőket privátban várjuk.
Állandó patnere lennék olyan csajszinak, aki több pasis felállásra vágyik, de nincs fix társa, aki erre befogadó.
Fiatal srácként ismerkednék párokkal/lányokkal!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️