Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sárváron vagy környékén nyaraló párhoz csatlakoznák.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk akár szabadban is.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
SziasztokSzombaton délutántól ráérő,utazni tudó pasit keresünk.
Sziasztok.Olyan párt fogadnék szombat vasárnap telkemen a Tisza tónál,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják méretes szerszámmal.Nudizás,napozás,medencézés,szex
Most..ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Kaland ma Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely, kocsi van!
Írjatok
Kaland ma Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok!
Ma estére keresek randit/szexrandit. Elsősorban egy hölgyet keresek, de szívesen leszek fűszer egy párnál is, akik harmadikat keresnek egy igényes, normális pasi személyében. Lakásom van, jó társaság vagyok, de igény esetén én is tudok utazni belátható távolságon belül.
Írjon, akinek beleférhetek a programjába.
Ma estére keresek randit/szexrandit. Elsősorban egy hölgyet keresek, de szívesen leszek fűszer egy párnál is, akik harmadikat keresnek egy igényes, normális pasi személyében. Lakásom van, jó társaság vagyok, de igény esetén én is tudok utazni belátható távolságon belül.

Írjon, akinek beleférhetek a programjába.
Jó reggelt! Ma pénteken egész nap fogadnék hölgyet csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !!

IzmosTommal azaz velem közös szervezésű lesz a buli. Szóval nálam is jelentkezhet, akit érdekel. Missbunny is hozzám fog irányítani!
Kérem, hogy legyél érthető, értelmes és adj dirrekt elérhetőséget! Viber vagy whatsapp!
Ha nem kapok telefonszámot, nem fogok hosszasan levelezni senkivel
Referencia:
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/790437-IzmosTom-Gangbang-51
Kérem, hogy legyél érthető, értelmes és adj dirrekt elérhetőséget! Viber vagy whatsapp!
Ha nem kapok telefonszámot, nem fogok hosszasan levelezni senkivel
Referencia:
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/790437-IzmosTom-Gangbang-51
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Ma estére keresünk 1 fiatal sportos sracot pest környéken
Sziasztok, hölgyet/párt kukkolnék Bp-en. Kölcsönös szimpátia alapján szívesen be is segítenék!
Sziasztok.
Salgótarjan környékéről ismerkednék.
Házaspárok, nők irjanak.
Hetero alapon...
Utazni , fogadni tudok...
Salgótarjan környékéről ismerkednék.
Házaspárok, nők irjanak.
Hetero alapon...
Utazni , fogadni tudok...
Sziasztok.Má dél utáb közös nudizás szex magas sportos nagy méretű pasi olyan páért keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják méretes szerszámmal telkemen a tisza tónál.Heves megye
Holnapi napra keresek partnert a dél pesti régióban.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke