Sziasztok. Szabad a holnapi egész napom. Esetleg pár aki pasit keres harmadiknak, és ismerkedne, találkozna? Ápolt, igényes pasi vagyok.

Sziasztok! Aug 18- 20 ig ismerkednék párokkal hetero alapon a hölgy örömére. Balaton ès a Velencei- tó környékén..
Sziasztok jövöhéten csütörtök és péntek estére férfit keresünk!!Alkat sportos kor max 40 év .És erősebb intim ami 20 /5 minimum .Viber fontos !puszi mindenkinek.
Hölgy vagy pár akikhez csatlakozhatnék!Ápolt igényes 41 éves férfi vagyok!! Privát üzeneteket várok!Akár fogadni is tudok !!
Sziasztok! Nyiregyi férfi ismerkedne párokkal helyem lenne
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Párhoz csatlakoznék,szexre,kukkolásra! Enyhe bi oké!
Komárom-Esztergomi ápolt, középkorú, vékony párral ismerkednék.
Ma XX. kerületben Dunaparton belül autós/szabadban kaland?
Hölgyek, párok érdekelnek. Tapasztalt férfi vagyok, adatlapot olvassatok!
Írjatok privátban!
Hölgyek, párok érdekelnek. Tapasztalt férfi vagyok, adatlapot olvassatok!
Írjatok privátban!
Sziasztok hétfőn lenne helyem írjatok
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:08

Hétfőre vagy keddre keresünk valakit, Budapesti ,napközbeni találkára, helyed legyen,,,priviben írj.
18-19-én csatlakoznék párhoz- Írjatok.
Szabolcsi párok vannak itt?
Sziasztok! Adatlap alapján….
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Zala Vas megyèben ,Balatonon nyaraló párhoz csatlakoznék
Zala Vas megyèben ,Balatonon nyaraló párhoz csatlakoznék
Két hetero férfi csinos NÖT keres hármas hancurra.
Sziasztok
Balatoni kalandra társaságot keresek.

Esetleg Balatonberényben hetero férfi?