Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Jászberény környéken keresek párt akihez szívesen csatlakoznék
26 éves ápolt srác vagyok írj ha esetleg erdekel
utazni tudok Pest megye sem akadály

Sziasztoook! Kecskemét környékén csatlakoznék párokhoz!
várom az üzeneteket

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nagy intimmel keresek párt, hölgyet. Helyem van. igényesebbekkel
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék..
Sziasztok párral hölgyel szivesen ismerkednék.
Sziasztok! Nyiregy környéki Pár? Akár kezdők Szívesen masszirozok a hölgy örömére
Tapasztalt fiúként szeretnék az oldalon megismerni egy olyan párt akivel közös hullám hosszon vagyunk egyedül élő srác vagyok fogadni és utazni is tudok
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Kellemes estét, sziasztok. Szívesen lennék párnak a játszótársa és ha van olyan akikhez csatlakozhatnék, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok!
Ma éjszakára,kb 3-4 fele keresünk igényes pasit,beszállóra.
Vastag farok előnyt jelent
Csak fényképes adatlapra válaszolunk!
Ma éjszakára,kb 3-4 fele keresünk igényes pasit,beszállóra.
Vastag farok előnyt jelent

Csak fényképes adatlapra válaszolunk!
Zárjuk a nyarat egy kellemes délutánnal/estével! Egy párt keresek Győr környékéről akiket vendégül láthatnék holnap (08.31.) délutántól egy jó kis hármasra.
Ha van kedvetek ilyen formában búcsúzni a nyártól akkor írjatok és hozzunk össze valami jót!
Ha van kedvetek ilyen formában búcsúzni a nyártól akkor írjatok és hozzunk össze valami jót!
Budapesten párokat kukkolnék, néznék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk szimpátia esetén!
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke.
Utazni tudok, Viber, whatsapp, Google chat oke.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
40-es budapesti házaspár keres hosszzabtávú hármashoz értelmes, izgalmas sportos, pasit de kizárólag a NŐ örömére.
Előtte az Ismerkedés is elengedhetetlen. Írásban várunk bemutatkozást, fotóval, majd később telefonszámmal.
Kalandra fel!
Előtte az Ismerkedés is elengedhetetlen. Írásban várunk bemutatkozást, fotóval, majd később telefonszámmal.
Kalandra fel!