Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén keresnék itt nyaraló párt…
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Nagy méretü ffi ma késö este minimum 20 cm.
Most szombatra keresünk férfi játszótársat kevés tabuval 3asra, helyünk van.
Normális, diszkrét, valamennyire tapasztalt, határozott, 30-45 év közti, nagyobb intim méretű pasit.
maxiumum 2-3 órára, nem baj ha utazni tudsz, de neked kell eldönteni ennyiért megéri-e
üzenetben irj
Normális, diszkrét, valamennyire tapasztalt, határozott, 30-45 év közti, nagyobb intim méretű pasit.
maxiumum 2-3 órára, nem baj ha utazni tudsz, de neked kell eldönteni ennyiért megéri-e
üzenetben irj
Beszálnek párokhoz, Jászberény ill környékéről

Ma délutánra keresem vékony vagy normál testalkatú értelmes partnerem a 13. kerületben. Privátban írj lszi. Köszönöm
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok. Adatlapom alapján ismerkednék.
Sziasztok Dániel vagyok 177 cm magas vagyok 90 kg körül zöld szemű ápolt igényes férfi vagyok kölcsönös szimpátia esetén találkozásban is Bennne vagyok helyem is van Siófokon
Párt ketesek holnap délelőttre ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják méretes szerszámmal.Napozás meztelenkedés,szex.Heves megye.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok Anyagimentesen masszírozók Nyíregyházán! Írjatok
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok,
Valós pár társaságát keresem, ismerkednék.
Valós pár társaságát keresem, ismerkednék.

Sziasztok! Fiatal, Budapesten élő srácként keresem partnereim, többes vágyaink megéléséhez.
Sziasztok, hölgyet/párt kukkolnék Bp-en. Kölcsönös szimpátia alapján szívesen be is segítenék!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok.Hétvégén pár,nő csatlakozását várjuk.napozás,nudizás,szex,lazulás a medencében,zene,hideg italok.Hétköznap is ha van pár órád és nudiznál egyet,vagy elvinnéd a párod egy izgalmas helyre lazulni.Heve megye.