Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Ma van a szülinapom
Szeretném egy pár társaságában megünnepelni egy fergeteges hármassal...Bp és környéke. Kérlek írj privát üzenetet

Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szia ! Mekkora a farkad ? Mutasd ! De kapcsolatra ne jelölj mert az csak az idióták szokása !
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (tegnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:01

Miskolci sportos, barátságos intelligens férfiként keresek egy barátságos párt, aki vágyik egy "beugró szenvedély partnerre.

Miskolci sportos, barátságos intelligens férfiként keresek egy barátságos párt, aki vágyik egy "beugró szenvedély partnerre.
Pàrhoz csatlakoznék ,igényes ,t
apasztalt budapesti ferfiként ,

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Megvan a partner, ez gyors volt, már tárgytalan, köszönjük.
(Ez egy válasz 024Aspen üzenetére (tegnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:38

Sziasztok,
Holnap estére (18óra) Szombathelyen pár, igényes pasit keresne, fogadni és menni is tudunk.
Érdeklődés privátban!
Holnap estére (18óra) Szombathelyen pár, igényes pasit keresne, fogadni és menni is tudunk.
Érdeklődés privátban!
Sziasztok,
Érdeklődés privátban!
Érdeklődés privátban!
Sziasztok!
Csütörtök estétől vasárnap reggelig Egerben leszek!
Pár,hölgy társaságát keresném..tartalmas sexre!
Csütörtök estétől vasárnap reggelig Egerben leszek!
Pár,hölgy társaságát keresném..tartalmas sexre!
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek.
Hőkamerás videó kit izgatna? Intelligens férfi vagyok. Privátban ismerkednék.
Sziasztok.
Érett part keresek. 30 eves pasikent. Urom, Pilisvorosvar, illetve Pest vonzaskorzet.
Érett part keresek. 30 eves pasikent. Urom, Pilisvorosvar, illetve Pest vonzaskorzet.
Párokkal ismerkednék Üllö , Monor , Pilis környéke ( 28 éves pasi vagyok )
Párokkal,lányokkal kalandoznék , napközben helyem is van !
Helló keresünk egy férfi beszállót hármasra.Szakáll bajusz melkasszőr kizáró ok.Csak a közelünkből.
Párhoz csatlakoznék, Üllö , Monor , Pilis környéke .. 28 éves pasi vagyok magára igényes átlag testalkatú
Budapesten kukkolnék párokat vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is. Utazni tudok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!