Sziasztok. Hármasra keresünk fiút. Fontos hogy legyél humoros izmos és kedves. E-mailben várjuk a képeket kérjük ne a farkatokról küldjetek. kalandorok192191@hotmail.com
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben, én merek is találkozni!
Sziasztok !
Dunaföldvár környékén esetleg valaki ?
Pár vagy hölgy ?
Kb. 2 órát tartozkodom még a környéken
Dunaföldvár környékén esetleg valaki ?
Pár vagy hölgy ?
Kb. 2 órát tartozkodom még a környéken
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszklet lenni!
Sziasztok!
Szombaton napközben/ este, párok/ lányok esetleg Csongrád megyéből?
Szombaton napközben/ este, párok/ lányok esetleg Csongrád megyéből?
Fiatalos , sportos part keresek akinek lenne kedve angliàban kirandulni!
Sziasztok! Házaspár kellemes társasága lennék ma este, a feleség örömére. Utazni tudok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ma estére vonatkozóan még várom párok, hölgyek jelentkezési!
Csak Budapest és közvetlen környéke!
Nagyméretű, megbízható pasi vagyok !
Csak Budapest és közvetlen környéke!
Nagyméretű, megbízható pasi vagyok !
Sziasztok! Ma este is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére…Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
ma este csatlakoznek holgyhoz vagy parhoz
Sziasztok.
Írtunk privátban! (Ez egy válasz spermadonor25 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 01. csütörtök 06:17
Írtunk privátban! (Ez egy válasz spermadonor25 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok
mi 25 28 32 éves hetero barátok vagyunk sportosak potensek ápoltak diszkrétek normálisak hölggyel (házas)párral ismerkednék bukakke és gang-bang partira igényes találkahelyünk van Bp-n
írjatok ránk bátran és mindent megbeszélünk
mi 25 28 32 éves hetero barátok vagyunk sportosak potensek ápoltak diszkrétek normálisak hölggyel (házas)párral ismerkednék bukakke és gang-bang partira igényes találkahelyünk van Bp-n
írjatok ránk bátran és mindent megbeszélünk
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk fiatal (18-25 között) fiúra vagy párra, vagy házaspárra is. A lány lehet biszex is.
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Van egy 25 éves lány partnerem is, esetleg nyitottak vagyunk fiatal (18-25 között) fiúra vagy párra, vagy házaspárra is. A lány lehet biszex is.
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Kecskemét pár vagyunk fiúk keresünk
Sziasztok!
Vasárnap hajnalra keresünk szörtelen Pasit harmadiknak.
Hetero!!!alapon…
Vastag farok előnyben
Vasárnap hajnalra keresünk szörtelen Pasit harmadiknak.
Hetero!!!alapon…
Vastag farok előnyben
Olyan párral ismerkednék ma este a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
ma este csatlakoznek párhoz
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Budapesti Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère