Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok...
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok...
Izgalmas estét. Szeretnék csatlakoznék párhoz és akinek lenne kedve , szívesen ismerkednék velük.
Siófokon valaki aki talizna?
Sziasztok!
Ma buli uttánra(after)keresünk helyes,vastag farkú
Pasit hármasra!!
Kb 2-3 fele
Full Hetero!!
Képed legyen
Ma buli uttánra(after)keresünk helyes,vastag farkú
Pasit hármasra!!
Kb 2-3 fele
Full Hetero!!
Képed legyen

Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit!
Sziasztok! Ma Siófok mellett leszek, szívesen csatlakoznék egy szimpi párhoz a környéken.
Az intim méretem 19cm, 191cm magas vagyok és borotvált.
Imádom, ha ketten vagy többen kényeztetjük a hölgyet és izgat a gyönyörű testen lecsorgó, sok-sok kispriccelt ondó látvyánya...

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland

Sziasztok!
Ismét keresünk egy laza, jófej, lehetőleg Baranyai srácot kellemes időtöltésre hetero alapon, lehetőleg hosszabb távra.
Kevés szabadidővel rendelkezünk, de ezt szeretnénk jó hangulatban eltölteni.
Ismét keresünk egy laza, jófej, lehetőleg Baranyai srácot kellemes időtöltésre hetero alapon, lehetőleg hosszabb távra.

Sziasztok!

Mai napra keresek párt vagy csajszit. Hetero alapon
30 éves , jofej, laza srác vagyok nagy farokkal. 180/90kg kék szem barna haj.
Budapest és környékén
30 éves , jofej, laza srác vagyok nagy farokkal. 180/90kg kék szem barna haj.
Budapest és környékén
Párhoz csatlakoznék

Ma este Nyírbátorban Charlie koncert közben, után hölgy, vagy pár heteró alapon huncutkodna?
Sziasztok! Ismerkedni szeretnénk komoly megbízható pasival. Természetesen tartósra keresünk partnert! Csaba/barby
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma 12 óra után pár aki még csatlakozna,nudizás meztelenkedés,medencézés,hideg italok,zene,sex,sex sex kellemes környezetben.Akár kezdő nudisok is.Heves megye poroszló
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok szombat délutàn Egerben leszünk , a környékéről keresünk fiatal pasit/ pasikat
üzenj

Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke