Sziasztok!
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
Teams: anipet831
30as pár vagyunk és a feleség örömére keresnénk 2 normális,szimpatikus,heteró pasit.Előnyös lenne ha 2 haver vagy ismerős lenne akik együtt tudnának csatlakozni.
A férj tudtával de passziv jelenlétével. Ha van 2 srác akinek felkeltettük az érdeklődését akkor várjuk a jelentkezést.
Teams: anipet831
Hello , sziasztok !
Hétvégére keresek egy hölgyet , vagy párt, ahol a csinos hölgytagot egész hétvégén lehetne kényezteti ..jókat szexelni , nagyokat élvezni , és a finom kis puncit minél többször telelőni sok vitaminnal …
Hétvégére keresek egy hölgyet , vagy párt, ahol a csinos hölgytagot egész hétvégén lehetne kényezteti ..jókat szexelni , nagyokat élvezni , és a finom kis puncit minél többször telelőni sok vitaminnal …
Idős kővér párokat keresek,Pécsen
Sziasztok, hölgyet/párt kukkolnék Bp-en. Szimpátia alapján szívesen be is szállnék

Sziasztok! Budapesten vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Izgatna, ha egy pár szeretkezését irányíthatnám, megmondanám mit, s hogyan csináljanak, ki mit csináljon. Megfordul a fejembe, milyen lehetne egy NAGYON ENYHE BI KÖZELEDÉS a pár felé, miközben a pár szeretkezését irányítom. A bi közeledést MAGAMRA ÉRTENÉM, vagyis szeretném a PÁR MINDKÉT TAGJÁT örömökben részesíteni miközben egymással foglalkoznak. Szeretek hosszasan kényeztetni, imádom a puncit nyalni, mellbimbót szopni, nyalni, simogatni, de lehet akár ezt úgy, hogy közben a pár egymással foglalkozik.
Sziasztok. Kedves, ápolt, intelligens, diszkrét pasiként a héten ismerkednék Zalakaroson nyaraló hölggyel, kedves párral, akik egy kis kalandra, izgalmas, kellemes időtöltésre vágynak. Akár kettesben, akár hármasban. Egyéb tudnivalók az adatlapomon találhatóak.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Párral ismerkednék, és ha jol alakulnak a dolgok a mai nap találkozhatunk is.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
sziasztok ! ismerkedünk
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (tegnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:05

Nagyobb méretű határozott perverz pasit keresek aki kisámfázza a csajomat rendesen és lehet videozni arc nélkül
Holnapi nap folyamán este 8 fele Monor , Pilis környéke párhoz csatlakoznék enyhe bi is belefér .. viszont első alkalom lenne a hármas de mindig is vágytam rá milyen lehet … privatba aki benne lenne
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Monor,Pilis,Nyáregyháza környéke … szívesen csatlakozom párokhoz esetleg hölgy társaságát az este folyamán .. magára igényes 28 éves srác
Nagyobb méretű határozott perverz pasit keresek aki kisámfázza a csajomat rendesen és lehet videozni arc nélkül
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
Hölgy partnert keresek ma éjszakàra .. Üllö , Monor , Pilis esetleg Nyáregyháza környéke.. magára igényes 28 éves pasi vagyok de szívesen csatlakozom párokhoz is
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hölgyeim!! Üllö Monor Pilis környéke esetleg valaki a mai nap egy kis kikapcsolódás smile párokhoz is szívesen csatlakozom! 28 éves magára igényes pasi vagyok átlag testalkatú . Irjatok egész nap rá érek