3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hölgyeim!! Üllö Monor Pilis környéke esetleg valaki a mai nap egy kis kikapcsolódás smile párokhoz is szívesen csatlakozom! 28 éves magára igényes pasi vagyok átlag testalkatú . Irjatok egész nap rá érek
Szép korú biházaspárral ismerkednék Jászság és környékén
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok hölgyeim esetleg a mai nap Üllö , Monor , Pilis környéke valaki kalandozni ? Magára igényes 28 éves srác vagyok átlag testalkatú .. az egész napom , estém szabad
Sziasztok!
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Sziasztok!
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Péntek este ,nagy méretű cerkámmal Budapesten heteró alapon nőt kényeztetnék akár a párja előtt is
Ma este párt fogadnék a XIV. kerületi otthonomban.

Sziasztok.Magas sportos nagy méretű pasi párt keres nudizás,fürdőzés ,szex szombaton.Telkemen a tisza tónál.Heves megye
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok....Pénteken 35-50 év közötti 175 cm felett, keresünk nagy intimmel férfit klublátogatáshoz.
Siófokon ma esetleg pasi aki párt fogadna?
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalat, kocsi, hely van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalat, kocsi, hely van.
Írjatok
Sziasztok,
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Párokkal szeretnék beszélni, ismerkedni.
31 éves 185 cm magas, 78 kg, tapasztalattal rendelkező hetero férfiként. BP., Pest megye.
Sziasztok! A napokban Debrecen-Hajdúszoboszló-Berettyóújfalu vonalon leszek napközben, így szeretnék keresni egy szimpatikus, megbízható, igényes párt, akik fiút keresnek harmadiknak. Nem kísérletezgetni és álmodozni vagyok itt, hanem megélni a vágyaimat, így csakis komoly szándékú, napközben fogadni tudó párt keresek. Fotót emailben küldök magamról természetesen, a látogatásom napját meg leegyeztetnénk. Az adatlapom minden tekintetben megfelel a valóságnak.
Éljük meg, amiről a legtöbben csak álmodoznak egész életükben, várom a jelentkezéseteket!

Éljük meg, amiről a legtöbben csak álmodoznak egész életükben, várom a jelentkezéseteket!

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Napközbeni találkozóra keresek párt Pesten. Olyan párt keresek akinek van helye találkozni. Enyhe bi dolgokban benne vagyok.
Enyhe bi hajlammal keresek,hasonló párt hármashoz!