Sziasztok! Ápolt, kedves, tisztelettudó férfiként párhoz csatlakoznék vagy hölggyel randiznék, péntek déltől vasárnap hajnalig bármikor találkozhatunk. Szívesen utazom távolabbra is. Az adatlapomon mindent megtaláltok, kapcsolatra jelölés esetén láthattok még képeket. Szép napot mindenkinek! Márk
Sziasztok én örömmel csatlakoznék
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (ma 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok ! Olyan párt hölgyet keresnék aki párja előtt kiverné vagy le szopna . Ha izgat téged ez írj rám és megbeszéljük .
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját kényeztetném!! Utazni tudok..
Sziasztok! Esetleg ma este a lány örömére
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Gyula, Békéscsaba és környékén keresek diszkrét párt nőt hosszú távra!
Ma bpén hölgy tag ki verné Duna parton 4 ker környéke, fiút, férfit keresünk, csak képes profillal írj!
Sziasztok!
Most péntek estére (09.19.) még mindig keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Most péntek estére (09.19.) még mindig keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Sziasztook!
párhoz csatlakoznek hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Teljesen hozzátok és a hölgy igényeihez igazodom. Jártas vagyok szerepjátékokban is. Szívesen leszek a hölgy perverz orvosa, esetleg a kanos futár, vagy a szigorú biztosúr is
ha felkeltettem érdeklődésed írj konkrét elképzeléssel
puszi oda ahol nedves :P

Sziasztok,,, szívesen ismerkednek párral esetleg hölggyel,,, Miskolc környékéről
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén keresek nőket, párokat Masszázsra!
Sziasztok! Nyiregyi férfi keres Párt akár kivàncsi kezdőket is! Egyszer élünk írjatok !
Sziasztok! Nyiregyi férfi keres Párt akár kivàncsi kezdőket is! Egyszer élünk írjatok !
Szep estet nektek
Sziasztok!hétközben napközben párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!