Sziasztok.
Irtam (Ez egy válasz Ami21 üzenetére (2025. 10. 05. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam (Ez egy válasz Ami21 üzenetére (2025. 10. 05. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
A hosszú hétvégére keresünk 50 éves korig 3 hetero, nem dohánytó férfit. Az ismerkedés menete viber, képcsere, telefonbeszélgetés, aktus. Ne zavarjon, ha szendvics egy másik férfi van a közeledben és esetleg összeér a farkatok. Tudom, hogy még egyet is nehéz összehozni, de éppen ez benne a kihívás
Hetero,és bi párhoz csatlakoznék! Vagy szívesen lennék kukkoló is!
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Szabolcsi pár van itt ?
Sziasztok!
Ma délután Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely megoldható.
Írjatok
Ma délután Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely megoldható.
Írjatok
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Ma estére de akár hosszútávon csatlakoznék párhoz. Jófej kedves, mosolygós srác vagyok szép karokkal és lelkes nyelvel! Helyem van de menni is tudok. BP előny!
UI: nem csak az ölembe lehet ülni
UI: nem csak az ölembe lehet ülni
Sziasztok!
Ma a 14.kerület környékén valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy fiatal 23 éves fiúval délután 17.00-kor?
Ma a 14.kerület környékén valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy fiatal 23 éves fiúval délután 17.00-kor?

Sziasztok!

Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Igényes és ápolt 50-es sportos férfiként Pest-Heves-Nógrád-Jász- Nagykun-Szolnok Vármegye könyékén keresek högyet vagy párt, szimpátián alapuló intim kapcsolatra
Párok esetén kizárólag a hölgy örömére hetero alapon, férfiak és férfi bi kizárt.
Sziasztok ma estére vagy holnap péntek estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak es spriccelek egy nagyot akár a holgy cicijere. Nógrád es Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Adatlap alapján
Keresünk.....
Keresünk.....
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Ma 17 körül Saliris fürdőjében adatlapunk szerint hetero pasi csatlakozna párosunk hölgytagjához ? Csak privát üzenetet várunk !
Mi is keresünk
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (tegnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:56

Házi barátot keresünk,hosszú távra.Pest megyei,független,45-57 éves,pasi személyében.
Kizárólag,hétvégi találkával.
Házi barátot keresünk,hosszú távra.Pest megyei,független,45-57 éves,pasi személyében.